Žena od akcije

Angelina Jolie odbila Baracka Obamu i večeru u Bijeloj kući

Angelina Jolie odbila Baracka Obamu i večeru u Bijeloj kući
03.05.2010.
u 19:30
Glumica nije pristala prošli vikend doći na večeru kod američkog predsjednika jer je uvjerena da je njena pomoć korisnija na terenu nego na nekome glamuroznom skupu.
Pogledaj originalni članak

Angelina Jolie odbila je poziv ni manje ni više već predsjednika Amerike Baracka Obame da prošli vikend provede na večeri u Bijeloj kući.

Glumica poznata po svojoj političkoj i humanitarnoj aktivnosti snima svoj novi film u Veneciji s Johnnyjem Deppom, no to nije razlog njena neodaziva pozivu. Bliski joj izvori tvrde da Angelina općenito prezire zasjedanja na glamuroznim skupovima i uljudna čavrljanja te je više žena od akcije i smatra da si korisniji kada pomažeš na terenu, što ona često i čini.

Upravo taj stav da su djela korisnija od riječi razlog je zašto je odbila i predsjednika Obamu unatoč tome što njen dragi Brad Pitt obožava posjete Bijeloj kući i, da se njega zvalo, ne bi se ponio poput svoje nevjenčane supruge.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BU
Buntovnica
14:26 05.05.2010.

E svaka joj čast. Koja faca. Šta je sad taj bantu mislio da je može samo tako pozvat a ona da potrči. Pa Angie je bila pro Hillary. Bravo!