druženje

Angelina Jolie pozvala glumce iz svog filma na tulum u Los Angeles

Foto: pixsell, arhivska fotografija
Angelina Jolie pozvala glumce iz svog filma na tulum u Los Angeles
13.04.2011.
u 12:22
- Angelina nas je sve pozvala. Htjela nas je okupiti u Los Angelesu da pogledamo film, ali i da se malo družimo tih šest-sedam dana. Divna gesta, izjavio je Goran Jevtić
Pogledaj originalni članak

Glumačka ekipa filma "Neimenovana ljubavna priča" redateljice Angeline Jolie sprema se na putovanje u Los Angeles gdje će se nekoliko dana družiti s holivudskom zvijezdom. Među odabranima su glavni glumci Zana Marjanović i Goran Kostić, Nikola Đuričko, Rade Šerbedžija i Branko Đurić, dok je beogradski glumac Goran Jevtić zbog obveza morao otkazati dolazak.

- Angelina nas je sve pozvala. Htjela nas je okupiti u Los Angelesu da pogledamo film, ali i da se malo družimo tih šest-sedam dana. Divna gesta. Angelina je vrlo topla i pametna mlada žena, izjavio je Jevtić .

- Radila je puno na svojoj karijeri, ali prije svega na sebi i kvaliteti svog života. Vodili smo divne i važne razgovore. Recimo, kada smo pričali o medijima, Angelina mi je govorila o načinu na koji se ona štiti. Rekla mi je: "Kad gledaš novinara, gledaš ga kao kroz pušku koju on drži u rukama. Treba biti potpuno miran, ali dopustiti da se u očima vidi taj strašan gnjev". Ona je izuzetna osoba, dodao je glumac.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
13:27 13.04.2011.

\"Nema bre propagande, do srpke. Neznamo da se bijemo, ali znamo da lažemo.\" Možeš misliti, kakove poruke donosi film sa glumcima: Šerbedžija,Kostić, Đurić, Marjanović, Jeftić. Kako to da nema niti jednog muslimana, pa o njima se radi? Sredio to bre, Rade. Ma Srbi svi svuda, poručuje on po Holyvoodu. Pa i Briuni su od vajkada srpski; tamo je vekovima \"Šerbedžijada\". A i prija Opačićka letuje tamo za 7 kna po danu.