sve za najmilije

Angelina Jolie spremna je ubiti da zaštiti svoju obitelj

Foto: reuters
Angelina Jolie spremna je ubiti da zaštiti svoju obitelj
07.02.2012.
u 19:01
– Branila bih svoju obitelj svim sredstvima – rekla je filmska diva koja s nevjenčanim suprugom Bradom Pittom odgaja šestero djece. Prisjetila se i nekih vrlo neugodnih iskustava tijekom humanitarnih posjeta Afganistanu.
Pogledaj originalni članak

Gorljiva poslovna poduzetnost Angeline Jolie nadaleko je poznata, a glumica je takva i kada je riječ o privatnom životu.

Naime, Angelina je istaknula da bi učinila apsolutno sve da zaštiti svoju obitelj, a spremna je i ubiti.

– Branila bih svoju obitelj svim sredstvima – rekla je filmska diva koja s nevjenčanim suprugom Bradom Pittom odgaja šestero djece.

Prisjetila se i nekih vrlo neugodnih iskustava tijekom humanitarnih posjeta Afganistanu kada je strahovala za vlastiti život.

– Kada sam došla u Afganistan, rekli su mi da su ljudi ondje jako ljutiti na mene. Bili su ljutiti zato što sam žena, Amerikanka i zato jer sam došla s UNHCR-om. Upozorili su me da sam zbog toga meta. Morala sam dati svoju krvnu grupu, a napisala sam i poruku Bradu ako mi se nešto dogodi – otkrila je Jolie.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

KA
karambita
12:34 08.02.2012.

Zaebana Andja, strah i trepet

SA
sanna48
07:34 08.02.2012.

Ne vidim nista spektakularnog u tome sto je rekla. Pitajte svaku normalnu majku rekla bi vam isto. I ja bi svoje dijete istrgla iz lavljih usta.

DE
deus ex machina
09:23 08.02.2012.

PA GDJE JE TU \"PAMET\"! Naslovnica ovog članka je doslovno \"umobolna\" i predstavlja očigledno kazneno djelo. Iz teksta članka vidljivo je da je Angelina Jolie u \" izjavi \" o svojoj obitelji upotrijebila uobičajenu frazu koju svi rabimo, tj.......da bi za svoju obitelj \"učinila sve\", a to je nešto posve, posve \"drugo\" od budalaštine kojom urednik naslovljava članak. Zaista je za zapitati se (prije svega upravi i vlasniku VL-a) gdje je granica tolertancije posvemašnje nesposobnosti i gluposti???!!!