Dan D se bliži

Angelina sa svećenikom bira dan vjenčanja, želi naklonost zvijezda

Foto: AFP/Pixsell
Angelina sa svećenikom bira dan vjenčanja, želi naklonost zvijezda
09.06.2012.
u 13:00
Poznata glumica uvijek se ravna prema budističkom kalendaru, čak i kada odlazi liječniku, na odmore... Kako za sebe, tako i za Brada i djecu, rekao je izvor blizak slavnom paru.
Pogledaj originalni članak

Najslavniji par svijeta, Angelina Jolie i Brad Pitt vjenčat će se ovog ljeta, a u izboru datuma pomaže im budistički svećenik, vođen budističkom astrologijom.

Tridesetsedmogodišnja glumica navodno je tražila duhovnu pomoć pri izboru njima datuma.

- Angelina za taj dan želi naklonost zvijezda. Uvijek se ravna prema budističkom kalendaru, čak i kada odlazi liječniku, na odmore... Kako za sebe, tako i za Brada i djecu - rekao je izvor blizak paru.

Što se tiče Brada, kako izvor tvrdi, on će učiniti sve da Angelina bude sretna, tako da joj je prepustio izbor datuma.

- Brad je Angelini dao svo vrijeme ovog svijeta. Nakon šest godina veze i šestoro djece, očito im se ne žuri s vjenčanjem. Vole se silno i bez papira - dodao je izvor.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

EU
eugen
18:03 09.06.2012.

zvijezda ce ti pomoc. budalastina. Zivjela katolicka crkva!

AN
ančica
21:48 09.06.2012.

do kada će se voljeti, floskule kao i drugih mega zvijezda, divota

NO
novahrvatska
22:19 09.06.2012.

Budistička glupača!