promocija filma

Anne Hathaway i Jake Gyllenhaal goli na naslovnici

Anne Hathaway i Jake Gyllenhaal goli na naslovnici
19.11.2010.
u 13:12
U novom filmu Anne je na početku bila malo ukočena pa je redatelj Edward Zwick riješio problem uskočivši glumcima gol u krevet. Nakon toga Hathaway se brzo opustila, a scene seksa postale su joj, kaže, prava sitnica
Pogledaj originalni članak

Anne Hathaway bi u Hollywoodu uskoro mogla dobiti titulu glumice koja se najlakše skida do kraja. Nakon što je u najnovijoj romantičnoj komediji "Love and Other Drugs" snimila nekoliko vrućih scena seksa, odvažna Anne na tome nije stala.

Da bi što bolje promovirala film, glumica se fotografirala naga za naslovnicu Entertainment Weeklyja sa svojim filmskim partnerom Jakeom Gyllenhaalom s kojim se dva puta našla u krevetu na velikom platnu.

Glumci su prije pet godina glumili bračni par u hitu Anga Leeja "Brokeback Mountain", gdje nisu imali problema s ljubavnim scenama. U novom filmu Anne je na početku bila malo ukočena pa je redatelj Edward Zwick riješio problem uskočivši glumcima gol u krevet. Nakon toga Hathaway se brzo opustila, a scene seksa postale su joj, kaže, prava sitnica.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.