Opet su tu

Ante Gotovac: Simona se drogirala dok je bila u drugom stanju

Foto: Nel Pavletić/Pixsell
Ante Gotovac: Simona se drogirala dok je bila u drugom stanju
12.03.2010.
u 21:41
Baš kao da su se dogovorili pa nam svima muljaju oči, Simoninu nedavno objavljenu knjigu “Anđeo”, u kojoj je suze isplakala nad svojim teškim životom s Antom, popratila je njegova upravo izdana knjiga prigodno nazvana “Vrag”.
Pogledaj originalni članak

Simona i Ante Gotovac više nisu zajedno, u tijeku je njihova brakorazvodna parnica, no još uvijek im polazi za rukom da kao par i dalje sablažnjavaju javnost.

Baš kao da su se dogovorili pa nam svima muljaju oči, Simoninu nedavno objavljenu knjigu “Anđeo”, u kojoj je suze isplakala nad svojim teškim životom s Antom, popratila je njegova upravo izdana knjiga prigodno nazvana “Vrag”. A u njoj nove gadosti. Ante je tako Simonu optužio da je, dok je bila trudna s njihovom kćeri Gabrijelom, bezočno pila alkohol i šmrkala kokain. Simonica jučer nije odgovarala na telefonske pozive, no dan prije za 24sata je zgroženo kazala:

– Načula sam što je pisao i odgovarat će jer spominje maloljetno dijete.

Posebno su je razbjesnile optužbe da se trudna drogirala, na što je zgroženo rekla: – Glupost! Savjest mi je čista i zbog djeteta neću više ništa komentirati. Neka me proziva, to dovoljno govori o njemu kakav je.

Ali nije ni tu u Antinoj knjizi kraj ispovijesti o braku sa sada već lagano bivšom suprugom. Napisao je on da je Simke sklona orgijanju, ali i seksualno naklonjena ženama. Progovorio je i o tome kako ju je upoznao na partyju u njegovu stanu na Srebrnjaku gdje je tada općila s jednim poznatim pjevačem, a potom i s njim. Otkrio je da su i na vjenčanju bili nadrogirani te da ona boluje od bulimije, a dok je on jadan radio, ona je samo šopingirala i tako redom...

Ako je tko pak skloniji vjerovati 25-godišnjoj Simonici, ona u svojoj knjizi piše o svemu potpuno drukčije. Spominje užasnu tugu i podsmijehe koje je u tom braku trpjela, sjeća se vremena kad je taksijem bježala od kuće... A tko od njih dvoje laže, kako sada stvari stoje, morat će se dokazati sudski.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

FA
fabry
22:29 12.03.2010.

Pa dobro zasto nas davite s ovim glupostima.?

Avatar marela
marela
10:26 13.03.2010.

Pravi otac kojemu je stalo do svoga djeteta neće napisati i objaviti takve bljuvotine o djetetovoj majci (bivšoj supruzi), pa makar one bile i istina. Dijete je još malo, a što će biti kada poraste i pročita to sve?????? Misli li on o tome?? Ma ne misli, on je sebi najvažniji i uopće mu nije stalo do toga kako će se dijete danas-sutra nositi sa tim.......

OV
over
16:19 15.03.2010.

dajte skinite se vise sa tim zgubidanom ...