britka pjevačica

Antivakseri napali Severinu ispod objave, ona im u komentarima brutalno odgovorila

Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Severina
Foto: instagram
Foto: Instagram
13.12.2021.
u 17:08
"Čemu ovaj tekst na torbi", "Koliko te plaćaju da promoviraš taj otrov?", "Ova torba kvari sliku definitivno", samo su  neke od reakcija koje je Severina dobila ispod posljednje objave na Instagramu.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Severina Vučković (49) ovih se dana našla na meti protivnika cijepljenja protiv koronavirusa i to zbog jedne objave na svom Instagramu. Naime, pjevačica je objavila fotografiju na kojoj pozira s torbicom na kojoj piše "Vaccinated and ready to mingle", odnosno "cijepljena i spremna za druženje" i izazvala gnjev nekih svojih pratitelja. 

"Sve koji sudjeluju u prisilnom cijepljenju, sve koji podržavaju ubrizgavanje eksperimentalnog cjepiva unfollow", "Čemu ovaj tekst na torbi", "Koliko te plaćaju da promoviraš taj otrov?", "Ova torba kvari sliku definitivno", samo su  neke od reakcija koje je Severina dobila.

Međutim, splitska pjevačica ubrzo je odgovorila te na ironičan način pojasnila što misli o ovakvim stavovima svojih fanova. "Covid ne postoji, zemlja je ravna ploča, internet ne postoji te ni ovo naše dopisivanje nije stvarno jer je sve osmislio Bill Gates. Pametnom dosta, a vi ste pametni", poručila je jednoj od pratiteljica i za svoj komentar dobila 78 'lajkova'. 

Foto: Instagram

Severina je trenutno okupirana pripremama za novogodišnji nastup koji bi trebala održati u hotelu Palas u Petrovcu pokraj Budve, dok su na glavnom trgu u Budvi najavljeni nastupi Zlatana Stipišića Gibonnija, Lepe Brene i drugih izvođača.

VIDEO Božidar iz Večere za 5 vraća se na TV 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

AL
alzamalo
17:25 13.12.2021.

Seve je primila buster dozu.. Davno

TO
tomzag
18:03 13.12.2021.

Seve je stara multivakserka, sve je redovno primila. I izvanredno.

GR
gravitacija
18:28 13.12.2021.

Seve, više ne snimaš spotove sa tetama iz Konzuma, zaboravila si na njih? I dalje rade za kikiriki i previše.