Slasno i ukusno

Antonija Blaće ima odličan recept za pečeno povrće i tvrdi da ovaj prilog vole i oni kojima povrće nije omiljeno

Foto: instagram
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Antonija Blaće
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Šibenik: Antonija Blaće u društvu supruga Hrvoja na godišnjici Društva Juraj Dalmatinac
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: RTL
30.01.2022.
u 14:50
Antonija je rado podijelila ovaj recept s pratiteljima, jednostavno je za pripremu a jako ukusno.
Pogledaj originalni članak

Kada  RTL-ova voditeljica Antonija Blaće na Instagramu podijeli neki slasni ručak koji je skuhala, inbox joj bude zatrpan porukama i molbama da podijeli recept za svoje gastro kreacije. Veliki interes izazvalo je i pečeno povrće koje Antonija često priprema i ovo jelo može biti prilog nekom glavnom jelu, a može se jesti i kao glavno jelo. Antonija je rado podijelila ovaj recept s pratiteljima, a točne sastojke i pripremu pročitajte u nastavku.

- Vrlo je jednostavno i ukusno. Svaki od limova može biti za sebe, ja sam danas sve na kraju pomiješala. A možete peći i sve skupa. Osobno to ne volim jer mi sve bude meljati, preliju se okusi, ovako kad se peče odvojeno svaka namirnica ostane “svoja” - napisala je na početku Antonija i krenula s namirnicama i samim procesom.
LIM BROJ 1 
•Brokulu i prokulice izrežite na komade one veličine koja je vama najdraža.
•Prokulice režem na pola i neke čak i na četvrtine jer te manje onda budu hrskave, a svi znamo- hrskavog nikad dosta
•Nauljiti s malo maslinovog
•Posoliti
•Dodati cijele režnjeve češnjaka
•Staviti u pećnicu na 200.

 

 

LIM BROJ 2
•narežite mrkvu na kolutiće ( ja sam par na štapiće da probam, ali nije mi to to)
• u zdjelici smiksajte maslinovo ulje, nekoliko režnjeva češnjaka, veliku žlicu meda i naribanog đumbir (ako nema svježeg može u prahu, a ako nema toga i limun je odličan)
Inače ta vam je smjesa med đumbir odlična za imunitet pa evo uvijek imam jednu teglu spremnu.
•ravnomjerno prelijte smjesu po mrkvi i promiješajte dok svaki kolutić nije obložen
•bam - u pećnicu
•peći dok blago ne posmeđi
•sve povrće izmiješajte i UŽIVAJTE!!!

- Još nekoliko detalja i prokulica je fina u istom umaku kao i mrkva, ovo je zapravo samo proširen recept kakav imam u priručniku #ljetobezparea koji sam pripremala sa moja @zeljkagulan Slatkasto je i ukusno, vole i klinci i najveći protivnici povrća 
Povrće je u svim “dijetama” (mrzim tu riječ) poželjno, nema ograničenja količine, a zašto ne bi bilo malo štosnije? - poručila je Blaće. 

VIDEO POgledajte tko je nominiran z aVečernjakovu ružu u kategoriji glazbenik godine

zbog uloge

Prepoznajete li našu glumicu? Uvijek je bila spremna eksperimentirati s izgledom, a to se i vidi na fotkama iz 2008.

Naime, Zrinka je 2008. izgledala potpuno drukčije i bila je spremnija eksperimentirati s frizurom pogotovo ako je to bilo potrebno za posao. Tada je neko vrijeme nosila kratku crnu kosu, pa je na jednoj reviji viđena s kratkom plavom pankerskom frizurom koju je imala za ulogu, dok se isto tako na jednom snimanju pojavila s potpuno izbijeljenom kosom i dječačkom frizurom.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

AF
AfganistanskiHrvat
18:45 30.01.2022.

Haha frflj pšššććć haha..... eto što se iz njegnog govora može razumjeti

HU
Humbleandhonest
18:52 30.01.2022.

Meljati???