Dove Fashion.hr

Antonija Stupar Jurkin prvi put nakon poroda izašla na reviju

Foto: pixsell
dove fashion.hr (1)
Foto: pixsell
dove fashion.hr (1)
Foto: pixsell
dove fashion.hr (1)
Foto: pixsell
dove fashion.hr (1)
Foto: pixsell
dove fashion.hr (1)
Foto: pixsell
dove fashion.hr (1)
Foto: pixsell
Lejla i tarik filipović
13.03.2011.
u 22:04
Na trećoj, završnoj večeri modnog događaja voditeljica je bila s Vanjom Halilović, a među brojnim poznatima bili su i Barbara Kolar, Lejla i Tarik Filipović,...
Pogledaj originalni članak

Na završnoj večeri Dove Fashio.hr - a na Zagrebačkom velesajmu okupio se najveći broj poznatih u tri večeri koliko je modni događaj trajao. Revije su pratili voditeljica Barbara Kolar, Bojan Jambrošić, glumica Ivana Roščić,...

Ni Leonarda Boban nije propustila pogledati što se dešava na domaćoj modnoj sceni, a prvi put otkako je prije nešto više od mjesec dana rodila kćerkicu Paolu u javnosti se pojavila i televizijska voditeljica Antonija Stupar Jurkin i to u društvu kolegice Vanje Halilović.

Bio je tamo i Gordan Kožulj, a Lejla i Tarik Filipović došli su samo na kratko jer su brzo morali kući radi sinova koje su čuvali Tarikovi roditelji.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

MA
malicki
22:59 13.03.2011.

ova halilovićka je nadnaravna: nakon one intergalaktičke blamaže s ivaniševićem, ne odustaje od naslikavanja po novinama. obraz i pol. žena stvarno drži do sebe, nema šta...

NA
narikaca
23:04 13.03.2011.

a zašto ivaniševiću nakon \"intergalaktičke blamaže\" s halilovićkom nije bed naslikavat se po novinama, štoviše prodavat ekskluzivne slike sa svog vjenčanja sa ženom koju je 2 godine varao s halilovićkom? e to je obraz i pol, sorry!

MA
malicki
23:10 13.03.2011.

iako sam stajališta da su muškarci genski predodređeni da budu lovci, a žene da upravljaju u takvim njihovim nagonom, reć ću samo: na slici je ona. ivaniševića ni u tragovima. kad bude, možda se obratim na njega. mislim, čista logika, žao mi je kaj ima tolko ostavljenih žena da se odmah osjećaju direktno uvređene.