nada se pomirenju

Arnie: Afera s Mildred najgluplja je stvar koju sam napravio

Foto: Pixsell
Arnie: Afera s Mildred najgluplja je stvar koju sam napravio
28.09.2012.
u 19:42
– Bilo je strašno. Nanio sam nezamislivu bol Mariji i našoj djeci – skrušeno je rekao 65-godišnji glumac i bivši guverner Kalifornije koji je u emisiji promovirao svoju autobiografiju "Total Recall: My Unbelievably True Life Story"
Pogledaj originalni članak

U intervjuu za emisiju 60 Minutes Arnold Schwarzenegger priznao je da je napravio ogromnu pogrešku kad je suprugu Mariju Shriver prevario s njihovom kućnom pomoćnicom Mildred Baenom s kojom je dobio svoje peto dijete, sina Josepha.

– Mislim da je to najgluplja stvar koju sam napravio u cijeloj vezi s Marijom. Bilo je strašno. Nanio sam nezamislivu bol Mariji i našoj djeci – skrušeno je rekao 65-godišnji glumac i bivši guverner Kalifornije koji je u emisiji promovirao svoju autobiografiju "Total Recall: My Unbelievably True Life Story".

U nedavno objavljenom isječku iz memoara Schwarzenegger je otkrio da supruzi nije priznao da ima dijete s Mildred dok nije došao pred zid na sastanku u bračnom savjetovalištu lani u siječnju.

– Čim smo sjeli, terapeut mi je rekao da Maria želi znati jesam li Mildred napravio dijete. Odgovorio sam da je istina – piše Arnold. Iako je znala već neko vrijeme, Maria je čekala da Arnoldu završi mandat guvernera te se tek onda suočila s njime. Kad je to napokon napravila, glumac ju je molio za oprost, priznavši da je pogriješio.

Par se razišao lani u svibnju, no Schwarzenegger se i dalje nada pomirenju.

– Možete reći da se ne želim suočiti sa stvarnošću, ali moj um tako funkcionira – napisao je Arnie u autobiografiji.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.