novi reperov skandal

Arogantni Kanye West popljuvao Becka jer nije svoj Grammy dao Beyonce

Foto: Screenshot
kanye west
Foto: Pixsell
kim i kanye
Foto: Pixsell
kim i kanye
Foto: Pixsell
kim i kanye
09.02.2015.
u 11:59
Kanye West poznat je po svojoj aroganciji, a ništa drukčiji nije bio ni na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja
Pogledaj originalni članak

Kanye West poznat je po svojoj aroganciji, a ništa drukčiji nije bio ni na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja. Stigao je u društvu supruge Kim, a ubrzo šokirao reakcijom na činjenicu da je Beyonce izmaknuo Grammy zbog rokera Becka.

Kada je Beck primio Grammy za album "Morning Phase", svi su mu pljeskali, pa čak i Beyonce, koja je poraz podnijela s osmijehom. No, Kanye je odlučio osvjetlati obraz slavne prijateljice. Zaletio se na pozornicu i izgledalo je kao da će Becku uništiti trenutak slave, kao što je svojedobno napravio i pjevačici Taylor Swift. To se ipak nije dogodilo te se glazbenik vratio na svoje mjesto, nasmijavši sve. I kad su već uzvanici počeli pretpostavljati da se Kanye dobro našalio na vlastiti račun, on je to demantirao i dao potpuno drukčiju izjavu.

Izrazio je nezadovoljstvo što Beyonce nije dobila nagradu i dodao da je Beck trebao dati nagradu Beyonce. – Ako se organizatori Grammyja nastave ovako ponašati, mi, pravi umjetnici, više nećemo dolaziti na dodjele, niti ćemo sudjelovati u izboru. Becku nedostaje poštovanja. Nagradu je trebao dati Beyonce koja je zaista zaslužuje – rekao je Kanye. Tada ga je čak i supruga Kim pogledala pomalo u čudu.

>>Ima je na sve strane! Vremešnoj Madonni vrijeme je da malo pokrije obline

>>Održana 57. dodjela Grammyja, trijumfirao mladi Sam Smith!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

MA
matador007
14:58 09.02.2015.

"Mi,pravi umjetnici"!?Hahahahahahahahahahahahahahaha!!!!

LI
liliZG
12:40 09.02.2015.

beyonce je rokerica???? prvi glas.

4M
4mazge
21:42 09.02.2015.

špaherska posla....