PLES SA ZVIJEZDAMA

Asim Ugljen pokazao kako se zabavljaju na probama showa: 'Plesnjak u staračkom domu'

Foto: Nova TV
Asim Ugljen i Nika Jelić
Foto: Nova TV
Asim Ugljen i Nika Jelić
Foto: Nova TV
Asim Ugljen i Nika Jelić
Foto: instagram
Asim Ugljen
Foto: instagram
Asim Ugljen
Foto: Instagram
Asim Ugljen
13.03.2022.
u 09:00
Zagrebački glumac na Facebooku je objavio video na kojem je pokazao kako se u freestyleu snalaze kolegica Bojana Gregorić Vejzović i on. Uz njih na podiju plešu i njihovi partneri Nika Jelić i Gordan Vogleš. Ekipa se dobro zabavljala plešući na pjesmu "Highlife" popularnog triljskog repera Grše
Pogledaj originalni članak

U nedjelju nas očekuje drugo izdanje ovogodišnje sezone showa "Ples sa zvijezdama" Nove TV, a kandidati se ovih dana marljivo pripremaju za nastup nakon kojeg će netko od njih ispasti iz emisije. Zagrebački glumac Asim Ugljen na Facebooku je objavio video na kojem je pokazao kako se u freestyleu snalaze kolegica Bojana Gregorić Vejzović i on. Uz njih na podiju plešu i njihovi partneri Nika Jelić i Gordan Vogleš. Ekipa se dobro zabavljala plešući na pjesmu "Highlife" popularnog triljskog repera Grše. Nika i Asim su u prvoj epizodi plesali paso doble i osvojili 22 boda, te se smjestili u sredini tablice od 13 parova. 

- Stvarno se nikada nisam bavio plesom, četrdeseta kuca na vrata, tijelo je okoštalo, ostarilo, ali, pošteni sam radnik koji ozbiljno shvaća svoje obaveze. To mi je adut. Što se trudim svakom poslu pristupiti maksimalno profesionalno, pošteno i posvećeno. Nisam tip koji drži figu u džepu. Bitno mi je da pošteno odradim svoje, da moja partnerica bude zadovoljna mojim uloženim trudom, da naučim nešto o plesovima, o kojima stvarno posjedujem samo najelementarnije znanje, znači skoro pa nikakvo, te da pobijedim samog sebe.

Da uspijem nešto naučiti i to izvesti, donekle pristojno - kazao je Asim za Novu TV. 

- Za show se nadam da ću se zabaviti, jer mi je to osnovna premisa svakog posla, da meni bude zanimljiv i zabavan, inače jako teško radim, pa sam se kroz godine naučio kloniti stvari koje me ne vesele. Tako da se najiskrenije nadam da će mi biti zabavno, a zasad stvarno jest. I da ću naučiti nešto o plesu, nema nekorisnog znanja. A od partnerice očekujem da bude normalna i poštena i marljiva. I bogme, sve je od navedenog, iznimno sam sretan s partnericom koju sam dobio. Da kucnem u drvo, imao sam sreće - dodao je Ugljen. 

VIDEO: The Gentleman je nominiran za Večernjakovu ružu: "Reakcije na album su fantastične, rad se isplatio"

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

HU
Humbleandhonest
02:02 14.03.2022.

Ne gledam, prošli put bacio oko na lakrdiju i požalio, jasno. Hrt miljama ispred. Baš u puno segmenata jako loše. Od toga da među zvijezdama nema valjda dvije zvijezde (zvijezde su valjda oni za koje većina ljudi, neovisno o dobi, zna i koji se bave konkretnim poslom u kojem su ostvarili neke zavidne rezultate), voditelji katastrofalni (glumac je bio na nečemu, a pjevačica enormno potkapacitirana u uporabi standardnog jezika, širini vokabulara, boji glasa, dikciji...), a žiri... potrebni znanje ima jedino onaj žuti. Ovo dvoje suvremenih plesnih koreografa nisu kompetentni i ne barataju osnovama ni terminologijomn plesa koje komentiraju, uz to je žena iritantna glasom, ubacivanjem glave u kameru..., a Ćorlukina žena je šlag na tortu negledljivosti. Bože dragi, što je ono? Nit kompetencije nit elokventnosti (dvije i pol riječi u vokabularu), nit finoće... a ipak je ona žena nogometaša pa joj to sve nije ni potrebno... ipak ovo joj je nepotrebna velika antireklama. Nego pišu portali da se Vlatkica vraća u Kanadu, a tek sletjela u nemilu joj bivšu državu uzet koju kunu jer u Kanadi super živi, pa eto.... Nema pojma o plesu, drvena skroz, samokritičnost nula bodova. Tako da je sad jednu jasnu poruku, tj. šamar primila od ljudi iz nemile joj države. Ali ona tu poruku neće znati pročitati. Sad će nivi napad. Vlatkica, dame i moralne verrtikale ne rade ništa nemoralno u garderobama dok ih muževi ispred čekaju. Samo to da znam o njoj, ništa drugo ne trebam znati...