uzbuđenje na vrhuncu

Baby boom na sceni: Jelena ima najviše iskustva s mijenjanjem pelena, a Maji i Izabel stiže prvo dijete

Foto: pixsell
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nataša Janjić je ponovno trudna!
Foto: Instagram screenshot
Nataša Janjić
Foto: Instagram
Marijana Batinić
Foto: Instagram
Marijana Batinić
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL/Borna Filic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
21.06.2020.
u 08:00
U majčinskoj ulozi neke Hrvatice naći će se prvi, neke drugi, a jedna čak treći put. Najviše iskustva s mijenjanjem pelena ima Jelena Babić Otašević.
Pogledaj originalni članak

Baby boom ponovno je zahvatio domaću scenu. U jednoj od najizazovnijih životnih uloga u idućim će se mjesecima okušati brojne domaće dame. Neke od njih u ulozi majke naći će se prvi, neke drugi, a jedna čak treći put. Treće dijete stiže glumici Jeleni Babić Otašević, rođenoj Perčin, koja sa suprugom Momčilom Otaševićem očekuje sina. Dječak bi na svijet trebao stići ove zime, a sretnu vijest supružnici su doznali nedugo nakon potresa u Zagrebu te u jeku pandemije koronavirusa. Kako bi zaštitio suprugu, ali i njihovu kćer Mašu, koja će u kolovozu navršiti dvije godine, Momčilo, koji je u to vrijeme snimao seriju “Drugo ime ljubavi”, zbog mjera opreza nekoliko je tjedana živio kod prijatelja. Jelena i Momčilo već imaju podosta iskustva u roditeljstvu jer osim o Maši zajedno se brinu i o 11-godišnjoj Loti, koju Jelena ima iz prvog braka s Kristijanom Babićem.

Foto: Jurica Galoić/Pixsell

Trudnoća u doba korone zatekla je i RTL-ovu voditeljicu Marijanu Batinić. – U ovo doba ružnih vijesti meni osmijeh ne silazi s lica jer u našu malu obitelj za šest mjeseci stiže prinova! Opet ću čamiti pokraj krevetića, bauljati neispavana i biti najsretniji zombi na svijetu. I moj muž također – objelodanila je Marijana još u ožujku ove godine. Prije pet godina na svijet je donijela djevojčicu Enu, koja uskoro više neće biti jedina mezimica u obitelji. – Malčice je oprezna, ali pripremit ćemo je na dijeljenje trona, ima još vremena – kazala nam je M. Batinić, koja se sa suprugom Matejem Pašalićem neizmjerno veseli još jednoj djevojčici u obitelji.

Foto: Instagram
Marijana Batinić

Trudničke muke Marijana dijeli s prijateljicom, glumicom Natašom Janjić Medančić, koja će drugo dijete na svijet donijeti nekoliko tjedana prije. Da je trudna, glumica je otkrila simpatičnom objavom na svom Instagramu uz fotografiju s ultrazvuka. “Opraštam vam što ste mislili da sam debela, vi meni oprostite što sam vam svima lagala. U kolovozu nam stiže djevojčica”, napisala je glumica, koja s ortopedom Nenadom Medančićem već ima jednogodišnjeg sina Tonija. Glumica je supruga upoznala 2017. godine, i to upravo preko Marijane i njezina supruga Mateja.

Foto: Instagram/Wanda Nara
Nataša Janjić

Zaobljeni trbuščić ponosno pokazuje i RTL-ova reporterka Maja Oštro Flis, kojoj prva beba stiže u rujnu. Sretnu vijest doznala je u siječnju ove godine dok je punom parom izvještavala iz Graza s Europskoga rukometnog prvenstva. – Dok smo s ostalima slavili srebrnu medalju Hrvatske na Europskome rukometnom prvenstvu, nakon posla slavili smo i sretne vijesti o trudnoći. Naravno, sretni smo i uzbuđeni, no ne znamo što nas sve čeka. Neko vrijeme, dok nisu prošla prva tri-četiri mjeseca, jedva smo čuvali tu slatku tajnu. Roditelji, najbliži prijatelji i naši kumovi, koji su bili izvan sebe od sreće, prvi su koji su saznali da nam stiže dječak – kaže reporterka, kojoj je termin 1. rujna, samo tri dana prije njezina 34. rođendana, pa postoji mogućnost da je prinova, čiji nam je spol otkrila, iznenadi baš na rođendan.

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

Sretne vijesti prije mjesec dana stigle su i iz obitelji Matea Kovačića i supruge mu Izabel. Naš nogometni reprezentativac i igrač londonskog Chelseaja i njegova predivna supruga uskoro će prvi put postati roditelji. Vijest o proširenju obitelji Kovačići su dugo uspjeli čuvati od medija, a iako se još ne zna mnogo, beba bi u njihov dom trebala stići koncem ljeta.

Foto: Instagram

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

RO
RogaBabaroga
10:06 21.06.2020.

pa super ! sreno im svima! novi zivot je uvijek radost i lijepa v ijest😊