VELIKI BROJ KOMENTARA

Baby Lasagna obradio pjesmu Britney Spears: Tvoj glas je doslovno najljepši, Britney bi bila ponosna

Foto: Antonio Tatar
Foto: Promo
Baby Lasagna
Foto: Promo
Baby Lasagna
Foto: Renato Branđolica/HRT
Foto: Renato Branđolica/HRT
Foto: Renato Branđolica/HRT
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Zagreb: Baby Lasagna je ovogodišnji pobjednik Dore i predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Zagreb: Baby Lasagna je ovogodišnji pobjednik Dore i predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Zagreb: Baby Lasagna je ovogodišnji pobjednik Dore i predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
Zagreb: Baby Lasagna došao je na Međunarodnu izložbu mačaka na Meet & Greet
03.04.2024.
u 22:00
Naš predstavnik na Euroviziji objavio je na TikToku obradu pjesme "Baby One More Time" koja je u samo tri sata od objave imala preko devet tisuća pregleda
Pogledaj originalni članak

Naš predstavnik na Euroviziji Baby Lasagna na TikToku je objavio obradu pjesme Britney Spearse "Baby One More Time" te je u opisu videa napisao: Kada ona ode na posao ujutro, a ti si nezaposlen i tužan. U samo tri sata od objave ovaj video je imao preko devet tisuća pregleda i 60 komentara. Javili su mu se obožavatelji iz cijelog svijeta, pohvalili su njegovu obradu i poželjeli mu puno sreće u Švedskoj ovog svibnja gdje nas predstavlja s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim". 

- Čovječe, tvoj glas je tako lijep. Marko nemoj se nikad mijenjati. Tvoj glas je doslovno najljepši. Britney bi bila ponosna. Navijamo za tebe na Euroviziji i želimo ti sreću s Filipina. Imaš 12 bodova od Francuske i pobijedit ćeš jer si najbolji. Jedva čekam Euroviziju, samo naprijed. Predivno ovo mi je popravilo dan - napisali su mu pratitelji. Neki od njih udijelili su mu i savjete i sugestije oko pjevanja i nastupa na Euroviziji. 

 

@thebabylasagnaofficial when she leaves for work in the mornin' and you are unemployed AND sad #babylasagna #eurovision #rimtimtagidim ♬ original sound - The Baby Lasagna Official

 

- Marko, molim te, možeš li više ovako pjevati u "Rim Tim Tagi Dimu" - manje hrapavosti i više pjevanja. To je ono što će žiri tražiti i dat će vam bodove ako ovako pjevate. Usredotoči se na prepartyju u Londonu više na pjevanje kao i Nemo. Imaš predivan glas. Ružno je što te prozivaju konstantno za pjevanje. Možeš ti mnogo toga pokazati u Malmöu - poručili su mu.

Baby Lasagna je ovog vikenda nastupio na prepartyju u Madridu gdje je oduševio publiku. Kada se pojavio pred publikom u Madridu Baby Lasagna je izazvao pravu euforiju, a video iz Madrida koji je objavljen na TikToku pokazuje kako su svi u publici pjevali njegov hit "Rim Tim Tagi Dim". I iz komentara ispod ove objave je vidljivo kako Baby Lasagna ima veliku podršku publike.  Hrvatska zaslužuje pobjedu ove godine. Genijalan je, tako jednostavan i skroman. On će biti veliki favorit. Sretan sam zbog Hrvatske. Natjerao je cijelu publiku da pjeva - napisali su korisnici TikToka ispod ovog videa.

VIDEO Najveći favorit Dore - Baby Lasagna: Cijeli život sam bio deblji dečko, samo sam volio jest fino

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.