LJUBAV JE NA SELU

Bahra otkrila što namjerava s Valterom te kako se nosi s koronavirusom

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Bahra Zahirović
17.04.2020.
u 19:06
- Moje mišljenje o svoj ovoj situaciji je da je sve malo zabrinjavajuće. Svaki dan mislim da svi samo očekujemo što će najaviti i da će nam reći kako više nema oboljelih. Voljela bih da se svi sretno što prije izvučemo iz ovoga i da izađemo iz karantena - rekla je Bahra
Pogledaj originalni članak

Bahra Zahirović, sudionica ovogodišnjeg izdanja showa "Ljubav je na selu" odgovarala je na pitanja gledatelja RTL-a, u sklopu kampanje "Novinar na jedan dan", te otkrila kako nije željela srljati s Valterom Krastićem, na čijoj je farmi boravila.

- Ja s obzirom na život s Valterom nisam htjela srljati niti nikome naređivati da moram ostati kod njega. S obzirom na njegovo iskustvo prema njegovim izjavama o životu, dopuštam da vrijeme pokaže svoje. A ako i neće dokazati svoje, ja s tim čovjekom želim ostati i dalje prijatelj. Na sve ove osjećaje našeg poznanstva, gajim jedan dobar prijateljski odnos zato što je taj gospodin zaslužio da ostanemo prijatelji jer nije mi nikakav loš dojam ostavio - kazala je Bahra i odgovorila na pitanje kako se nosi sa situacijom oko koronavirusa.

Foto: RTL, Pixsell
Foto: RTL, Pixsell
Foto: RTL, Pixsell
Foto: RTL, Pixsell
Foto: RTL, Pixsell
Foto: RTL, Pixsell
Foto: RTL, Pixsell
Foto: RTL, Pixsell
Foto: Dino Stanin/Pixsell
Foto: Dino Stanin/Pixsell

- Moje mišljenje o svoj ovoj situaciji je da je sve malo zabrinjavajuće. Svaki dan mislim da svi samo očekujemo što će najaviti i da će nam reći kako više nema oboljelih. Voljela bih da se svi sretno što prije izvučemo iz ovoga i da izađemo iz karantena. Kako nam god je da je, moramo ipak svejedno poduzimati obzirne obaveze - veli Bahra kojoj se posebno sviđa ministar Beroš zato što je odgovoran i ozbiljan. 

- Iskreno, ne bih više tražila ljubav putem emisija. 'Ljubav je na selu' mi je ostala u jako lijepom sjećanju, ponosna sam i počašćena. Najljepši trenuci su mi naša druženja i romantično putovanje - rekla je Bahra. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.