nagradna igra

Budite brzi i osvojite ulaznice za koncert Bajage i Instruktora u Opatiji

Foto: Grgur Žučko/pixsell
bajaga
Foto: Grgur Žučko/pixsell
bajaga
Foto: Grgur Žučko/pixsell
bajaga
Foto: Grgur Žučko/pixsell
bajaga
06.08.2014.
u 20:47
Još samo dva dana dijeli nas od velikog koncerta Bajage i Instruktora na opatijskoj Ljetnoj pozornici...
Pogledaj originalni članak

Još samo dva dana dijeli nas od velikog koncerta Bajage i Instruktora na opatijskoj Ljetnoj pozornici. Pravi ljetni 'open air' spektakl, očekuje nas u petak, 8.8., a sve će započeti nastupom Vatre koja će upravo na opatijskoj Ljetnoj pozornici svirkom uživo, na kojoj će izvesti niz svojih hitova proslaviti rekordnih 19 tjedana na prvom mjestu nacionalne top liste singlova, koje i dalje suvereno drže sa pjesmom 'Tango'. Zvijezde večeri, Bajaga i Instruktori u Opatiji će također svirati program sastavljen od najvećih hitova iz 30 godina duge respektabilne karijere, te je time garancija da nas čeka ljetna glazbena noć za pamćenje zajamčena. Koncert počinje u 21 sat.

Budući da je potražnja za ulaznicama sve veća, a vremena sve manje, uskačemo vam upomoć. Dijelimo tri puta po dvije ulaznice, a sve što trebate napraviti je poslati mail s vašim podacima na adresu  javi@vecernji.net, s naznakom 'Bajaga'. Tri najbrža sretnika nagradit ćemo s po dvije ulaznice za ovaj spektakularan koncert.

Ulaznice se mogu kupiti u riječkom Dallas Music Shopu, Splitska 2a, i u ostalim Dallas Music Shopovima, u sustavu Eventima - www.eventim.hr i u sustavu KulturaPlus na www.kulturaplus.com po cijeni od 125 kuna, dok će na dan koncerta cijena ulaznice biti 150 kuna.   

>>Bajaga & Instruktori - Veliki ljetni koncert u Opatiji!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
00:06 07.08.2014.

Evo, samo šta nisam poletio...hihihi....

DU
Deleted user
13:13 07.08.2014.

Živeo region !

SL
slovenc007
22:59 06.08.2014.

Bajaga je kralj!