Sporna naslovnica

Balotelli tuži Fico, razbjesnila ga izjavom da je loš otac kćeri

Foto: 'Eamonn and James ClarkePress Ass'
Balotelli tuži Fico, razbjesnila ga izjavom da je loš otac kćeri
28.12.2012.
u 10:30
Nakon što ga je bivša djevojka Raffaella Fico javno kritizirala da je neodgovoran otac koji još nije vidio djevojčicu rođenu u prosincu, nogometaš priprema sudsku tužbu.
Pogledaj originalni članak

Bijesni Mario Balotelli (22) kontaktirao je s odvjetnicima kako bi poduzeo potrebne pravne radnje protiv bivše djevojke Raffaelle Fico (24) koja mu je početkom prosinca rodila kćer Piju. Nogometaša Manchester Cityja razbjesnile su njezine tvrdnje u talijanskom časopisu Chi da je neodgovoran i nezainteresiran otac koji se još nije udostojio vidjeti svoju novorođenu kćerčicu.

– Mario je neodgovoran. Došao je do točke kad nije zainteresiran baš ni za što, ni za mene ni za našu kćer. Planirali smo se vjenčati, to je bila naša želja. Onda je sve odjednom propalo, a ne znam zašto – rekla je u intervjuu talijanska manekenka i optužila ga da joj nije ponudio ni novčića za malenu.

Bijesni nogometaš demantirao je njezine tvrdnje priopćenjem objavljenim u talijanskom sportskom časopisu La Gazzetta Dello Sport.

– Odlučio sam reagirati zbog izjava Raffaelle Fico u njezinom intervjuu za časopis Chi. Postoji granica za sve, više ne mogu tolerirati da se vrijeđa moja čast i da me se lažno optužuje jer u svemu tome nema istine. Kontaktirao sam s odvjetnicima kako bih poduzeo potrebne pravne radnje i obranio svoju čast koja je narušena zbog izjava Raffaelle Fico. Upozoravam Raffaellu da će mi platiti odštetu za sve daljnje komentare koji vrijeđaju moj ugled i čast – piše u Balotellijevu priopćenju.

Osim nogometaša na Raffaellu su se otvorenim pismom obrušili i njegovi roditelji koji su ga posvojili.

– Uvjereni smo da naš sin nije neodgovorna i nedostojanstvena osoba kakvim ga je opisala – napisali su.

Optužili su Raffaellu da laže i da uporno traži medijsku pozornost.

– Zašto si čekala do lipnja kako bi Mariju rekla da čekaš dijete i to nakon što si to prvo priopćila medijima. Jesi li to napravila kako bi si osigurala još jednu naslovnicu? – kritizirali su je Franco i Silvia.

Raffaella je navodno dobila peteroznamenkastu svotu novca od časopisa Chi kako bi na naslovnici prvi put javnosti pokazala kćer.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DA
danebi
11:01 28.12.2012.

Balotelli ne treba puno da ga se "naljuti"....primitivac.