Dove Fashion. hr

Bambijevi klinci na Fashion. hr-u raznježili Severinu

Foto: arhiva VL
severina
Foto: arhiva VL
Bambi
Foto: arhiva VL
Elegancija Aleksandre Dojčinović
01.10.2011.
u 00:04
Bambi za sljedeće proljeće i ljeto ima sjajne sandalice i tenisice, te odjeću u kojoj je Zigman dosljedno slijedio svoj autorski stil, te ga uklopio u dječju kolekciju koja pršti bojama, volanima, tilom i mornarskim citatima
Pogledaj originalni članak

Severina blista. Trudnoća joj sjajno pristaje. Sreli smo je na samom ulazu na Dove Fashion.hr, gdje je kroz smijeh priznala da su je prijatelji izveli van dok se ne zaokruži previše. Njena elegantna crna haljina golih leđa otkrivala je trudnički trbuščić taman koliko treba, a ona kaže da je to osjećaj koji se s ničim ne može usporediti.

 Male balerine i mornari

Raznježili su Severinu klinci koji su nosili prve dvije revije druge večeri Dove Fashion.hr-a, revije za Bambi. Upravo su te dvije dječje kolekcije - cipele Ane Marie Ricov i odjeća Juraja Zigmana - dokazale koliki su ogroman dobitak mladi kreatori za našu tekstilnu industriju. Bambi za sljedeće proljeće i ljeto ima sjajne sandalice (igra na temu baletnih papučica) i tenisice, te odjeću u kojoj je Zigman dosljedno slijedio svoj autorski stil, te ga uklopio u dječju kolekciju koja pršti bojama, volanima, tilom i mornarskim citatima.

 I baš kao što su AM Ricov i Zigman dobitak za Bambi tako Varteks mora gorko žaliti za svojim bivšim kreatorom. Mischel Benoni je pokazao (mušku i žensku) kolekciju koja se najjednostavnije može nazvati - gospodskom.

 Za fatalne žene

 Svaki je komad bio promišljen, a cjelokupna slika je fina klasika koja nadilazi modne trendove, ali i generacijske razlike. Vidjeli smo i novu kolekciju Aleksandre Dojčinović. Ona je dosljedna svom modnom izboru - radi za fatalne žene, one koje bi se bolje osjećale u nekim prošlim vremenima (po mogućnsoti u Hollywoodu). Njena je moda raskošna, sva u finim materijalima i promišljenim krojevima, a ovu je kolekciju zaokružila pomno biranim bojama koje se kreću od neutralnih tonova do boja bombona. Aleksandra je ovim napravila još jedan veliki korak prema tituli najpopularnijeg kreatora naših poznatih žena koje se često slikaju na crvenom tepihu. Vidjeli smo sinoć i novu kolekciju Hera by Robert Sever. Na žalost igrao je na sigurnu kartu, pa kolekcije ostavlja dojam već viđenog. Mladi Adela Kliškić i Nikola Barbir krenuli su u futurizam, ali s premalo samokontrole, pa im pola kolekcije nije bilo za pokazivanje.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

ĆA
ćaćaća
02:10 02.10.2011.

bilo bi lijepo kad bi nam ŠEVE objasnila kako joj se to desilo..mislim ono da je odjednom postala čedna..zaboravila noge spustit ili?

Avatar gadogadni
gadogadni
12:25 02.10.2011.

e ćaća, ćaća...tebi ništa nije jasno...pa i filmić je bio čedan...to je bio pokušaj da zatrudni koji je za potrebe znanosti zabilježila..

BB
bbboriginal1968
14:51 02.10.2011.

Ona bi rade sjela na necijeg \"bambija\" da je raznjezi - supljaca bez imalo morala!

Još iz rubrike Showbiz