Hollywood u gostima

Barbara Kolar: Freeman izgleda odlično za svoje 73 godine

Foto: Željko Lukinić/PIXSELL
freeman u dubrovniku7
Foto: Željko Lukinić/PIXSELL
freeman u dubrovniku6
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
freeman2
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
freeman u dubrovniku8
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
freeman u dubrovniku3
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
freeman u dubrovniku10
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
freeman u dubrovniku11
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
freeman
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
freeman1
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
freeman u dubrovniku10
Foto: Željko Lukinić/PIXSELL
freeman u dubrovniku5
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
freeman u dubrovniku2
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
freeman u dubrovniku1
02.08.2010.
u 23:18
Projekciju Morganova filma “Invictus” pogledalo je oko 700 hrvatskih poznatih osoba – primjerice, Severina i Slavko Šainović, Zrinka Cvitešić, Damir Urban, Gibonni...
Pogledaj originalni članak

Iako mu je luksuz sve samo ne nepoznanica, slavni hollywoodski glumac, 73-godišnji Morgan Freeman nije krio oduševljenje smještajem u Dubrovniku, samim gradom i domaćinima. Više od raskoši vile Agava dojmio ga se grad i ljudi s kojima je nakratko razgovarao.

– Ovo je jedno od najljepših mjesta na svijetu na kojima sam bio! – rekao je Freeman i prije nego što je ušao u staru gradsku jezgru Dubrovnika! Oduševljeni Freeman odmah se bacio na fotografiranje zidina te dodao da mondeni Cannes na francuskoj rivijeri nije ni približno lijep kao Dubrovnik. Nije, doznajemo, odbio dati ni jedan autogram niti fotografirati se s ljubiteljima njegovih uloga. Projekciju Morganova filma “Invictus” pogledalo je oko 700 hrvatskih poznatih osoba – primjerice, Severina i Slavko Šainović, Zrinka Cvitešić, Damir Urban, Gibonni, Tatjana Ivanišević, Ljupka Gojić, Željka Ogresta i Dubravko Merlić...

- Osebujan je i zanimljiv, baš kao u svojim filmovima. Njegova suradnja s Clintom Eastwoodom uvijek miriše na nešto sjajno. Dobro je da takve veličine posjećuju Dubrovnik – rekao je poznati glumac Nikša Kušelj. Dodao je kako nije bilo vremena za dulje druženje jer se slavni glumac nakon projekcije tek pozdravio s uzvanicima i povukao. Dojam koji je ostavio na Nikšu dijeli i Barbara Kolar.

 – Film je odličan, a Freeman sjajan glumac. Izmijenili smo nekoliko rečenica, doista je jednostavna i ugodna osoba – smatra Barbara koja kaže da ju je osvojio vedrinom. Petar Grašo kaže da nije imao kad steći dojam o Freemanu, no jako ga se dojmila poruka filma.

– To je topla, zanimljiva priča, pouka koje je da možeš ići naprijed samo kad postaneš spreman oprostiti – rekao je Grašo, koji je u Dubrovnik došao ravno s koncerta u Budvi.

 Razlog njegova dolaska ipak nije bio DFM, već druženje s prijateljima. Dubrovnik Film Meeting, za koji vlada velik interes medija, zaljubljenika u film, ali i poznatih osoba iz Hrvatske i cijeloga svijeta, nastavio se i sinoć još jednim atraktivnim događanjem – Dubrovnik Film Meeting Red Carpet showom kada su na 60-metarskom crvenom tepihu postavljenom na dubrovačkom Stradunu prošetali brojni gosti, među ostalim i top-model Caprice Bourret.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

FE
fellix1601
09:07 03.08.2010.

E moj smješko , očito je ženski izgled individualna stvar , odnosno da se nekom sviđa , a nekom ne. Normalno tvoje je pravo da ti se Bara ne sviđa , kao i moje da mi je super , pravi komad !!!!!!

SM
Smijesko
00:42 03.08.2010.

Barbara Kolar: Freeman izgleda odlično za svoje 73 godine ! Za razliku od nje koja ne izgleda nikako ! ----------------------- Projekciju Morganova filma “Invictus” pogledalo je 700-injak hrvatskih poznatih osoba – primjerice, Severina i Slavko Šainović, Zrinka Cvitešić, Damir Urban, Gibonni, Tatjana Ivanišević, Ljupka Gojić, Željka Ogresta i Dubravko Merlić... A je li bilo nekoga stvarno poznatog ili samo ova estradna \"boranija\"?

LY
Lynx
08:16 03.08.2010.

Čisto preseravanje!!!