nova mezimica

Barbara Kolar: Lolu učim da šarmom privlači zgodne dečke!

Foto: Antonio Bronić/Pixsell
barbara kolar (1)
Foto: Antonio Bronić/Pixsell
barbara kolar (1)
Foto: Antonio Bronić/Pixsell
barbara kolar (1)
Foto: Antonio Bronić/Pixsell
barbara kolar (1)
Foto: Antonio Bronić/Pixsell
barbara kolar (1)
10.07.2010.
u 10:00
– I ovako joj stalno govore da je prelijepa, što bi tek bilo da pobijedi na izložbi?! Svojim šarmom zaustavlja i aute, a pokušavam je odgojiti da zaustavlja i zgodne frajere – našalila se Barbara
Pogledaj originalni članak

Onog dana kad je u kultnoj seriji “Seks i grad” Charlotte svoju kavalir španijelku nazvala Elizabeth Taylor, ljestvicu izbora imena postavila je visoko pod nebo. Pa Barbari Kolar, voditeljici radija Antena Zagreb i HTV-a nije preostalo drugo no da se duboko zamisli nad imenom svoje nove tromjesečne ljubimice te plemenite rase koja joj već puna tri tjedna uveseljava dane.

– Ja sam kao roditelj koji čeka da prvo vidi dijete pa onda odlučuje o imenu – smije se Barbara i priča:

– Tako bi u slučaju da je imala dubokouman profil i pogled u daljinu dobila ime Garbo. No ovako lijepa i koketna kakva jest, na kraju je ispala Lola!

Sada je Lola centar Barbarinog života, a imaju, veli, i sličan karakter jer obje su zezantski raspoložene i dobre, ali samo dok su i drugi takvi prema njima. Lola je preuzela i dio Barbarine slave i rasteretila popularnu voditeljicu.

– Sada čak i moji roditelji kada nazovu prvo pitaju za nju, a za mene će već lako – veli Barbara. ‘Cure’ skupa idu i na posao, a ekipa Antene je za Lolom izgubila glavu pa već postoji lista od barem dvadesetero ljudi koja će je čuvati kad Barbara bude zadovoljavala svoju najveću strast – putovanja. Pseće izložbe ne planiraju, a i ne trebaju im jer kako Barbara kaže:

– I ovako joj stalno govore da je prelijepa, što bi tek bilo da pobijedi na izložbi?! Svojim šarmom zaustavlja i aute, a pokušavam je odgojiti da zaustavlja i zgodne frajere – našalila se Barbara i nastavila u istom tonu:

– Jednog takvog vidjela sam u redu na blagajni pet shopa i pomislila si zašto ne? Prijateljici sam ispričala kako mi se čini da sam se čak i obliznula kao Silvestar kada je vidio Kikija!

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

BO
bomba
10:32 10.07.2010.

Barbaru sam cijenio kao perspektivnu voditeljicu sve dok nije svoj narod nazvala kako je nazvala prilikom ČITANJA ali samo ČITANJA bodova za pjesmu EUROVIZIJE. Dobro da je ona svoje upadice i komentare dala za neki lokalni tisak ili TV, ali u direktnom TV prijenosu za cijelu Europu pa i šire ne ide to tako. Nije njeno da komentira nego da pročita mišljenje javnosti.

RI
riječanka
12:41 10.07.2010.

ma predivan joj je ovaj pasić.......

SA
sandrina
12:10 22.07.2010.

slika 2......prelijepaaaaaa.......pesek je pravi mali fotomodelčić a da to i ne zna:-)