O navodima kako je tračala Zlatu Mück

Barbara Kolar: Nisam gadura, ali me netko jako mrzi

05.02.2009.
u 16:52
Pogledaj originalni članak

Nikada nisam nikome smještala kajle niti tužakala one koji su mi radili o glavi. I doista nisam gadura - ljutito je izjavila radijska i TV voditeljica Barbara Kolar, nakon što se na internetu pojavila priča o njezinu navodnom ljubomornom ispadu spram kolegice Zlate Mück.

Naime, portal Index.hr navodi kako je Barbara pred svojim kolegama rekla kako Zlata “nema ni talenta, niti glas, niti izgled, niti stila, a ni karizme”, čudeći se pritom zašto je svi kolege toliko podržavaju.

Svoju je priču spomenuti portal podebljao potvrdom svojih izvora s HTV-a, koji svjedoče kako je Barbara više puta tračala svoju kolegicu s radija Antene.

- Ma, taj je tekst sramotan, krajnje uvredljiv i ispod svakog kriterija. Očito je netko dobio ulogu da diskreditira radio. Članak je toliko intoniran protiv mene. Doista nisam znala da me netko toliko mrzi. Ne znam samo što se time želi postići, jer Zlata i ja radimo u dva paralelna svemira, naši se putevi uopće ne križaju i nikada nismo tražile isti posao - kaže Barbara Kolar, demantirajući pritom navodnu kišu kritika na račun kolegice Zlate.

- To nije istina. Ali, i da jest, prestrašna mi je ideja da se takve stvari uopće iznose u javnost. Doista mi se činilo da u proteklih 15 godina nemam nikakvu mrlju u karijeri. Ali ovo... to je grozno... Ma, što da vam kažem, od srijede navečer, kad me nazvala novinarka Indexa, ja sam još u šoku. Nisam uopće ni čitala taj članak. Ja se jednostavno takvim stvarima ne bavim. No, očito se ja ne uklapam u taj sustav medijskog života, koji traži isključivo skandale - ogorčeno je zaključila Barbara Kolar. A što na sve to kaže Zlata Mück nismo uspjeli doznati jer se jučer nije javljala na telefonske pozive.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr