Spremna za show

Barbara Kolar: San mi je u Americi upisati studij dizajna

Foto: Pixsell
Barbara Kolar: San mi je u Americi upisati studij dizajna
26.10.2013.
u 09:00
Voditeljica taji koliko je kilograma skinula, ali osmu sezonu showa "Ples sa zvijezdama" vodit će dotjerane linije
Pogledaj originalni članak

Sve se zahuktalo za početak osme sezone HTV-ova showa “Ples sa zvijezdama” čija prva emisija starta 2. studenoga. Plesni parovi treniraju, mršave i bore se s koreografijama, a spremna je i voditeljica Barbara Kolar. Svima, pa tako i nama, taji koliko je kilograma izgubila, ali pred kamerama će nas šalama uveseljavati vidno stanjena.

– Ne moram mijenjati garderobu jer u ormaru imam odjeću otprije deset godina u koju sada stanem – smije se Barbara i nastavlja: – Stavila sam flaster na usta i skidala ga samo kada sam morala udahnuti. Neke stvari sam izbacila iz prehrane i puno pazila. Voljela bih reći da sam izmislila tajnu formulu ili toplu vodu, ali kilogrami su kod mene otišli na isti način kao i kod svih ostalih - restrikcijom.

Voditeljica kaže da ima posla preko glave i dodaje: – Ovih dana se osjećam lagano kao posvuduša. To uskoro staje i opet me mjesecima neće biti nigdje osim na televiziji u “Plesu sa zvijezdama”.

Osim poslu, potpuno je posvećena uređenju novog stana: – Već dugo planiram kupiti kauč za dnevni boravak, ali nikako da se to dogodi. Uređenje interijera silno me veseli, čak toliko da mi je to novi hobi i sanjam o novcu kojim ću otići u Ameriku i upisati studij dizajna.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.