i on slavi broncu

Baš poput tate! Franka Batelić podijelila preslatki video sinčića Viktora koji zabija gol u dnevnom boravku

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagarm
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Promo
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
18.12.2022.
u 16:38
Ponosna majka objavila je na društvenim mrežama preslatki video kako je i maleni Viktor proslavio broncu na Svjetskom prvenstvu golom kroz noge svojeg ujaka.
Pogledaj originalni članak

Franka Batelić (30) itekako je ponosna na uspjeh supruga i bivšeg reprezentativca Vedrana Ćorluke (36) koji je sada pomoćnik izbornika Zlatka Dalića, a ljubav prema nogometu prešla je čini se i na sinčića Viktora (2). Ponosna majka objavila je na društvenim mrežama preslatki video kako je i maleni Viktor proslavio broncu na Svjetskom prvenstvu golom kroz noge svojeg ujaka. Video je u svojim pričama podijeli i ponosni tata Vedran.

"Nogometno ludilo", napisala je pjevačica preko videa u kojem Viktor u dresu sa svojim imenom zabija gol kroz noge Frankinog brata Nikole.

Foto: Screenshot

Inače, Franka je početkom prošlog mjeseca rodila drugo dijete, djevojčicu Gretu. Franka i Vedran vjenčali su se 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. Prije toga bili su šest godina u vezi, a upoznali su se na ljetovanju na Zrću.

Dok je Vedran na poslovnim putovanjima, Franka rado provodi vrijeme u rodnoj Istri kod obitelji. 

VIDEO>>Biste li ga prepoznali? U prvom Big Brotheru je osvojio milijun kuna, a danas vodi drukčiji život u inozemstvu

neutješna voditeljica

Oglasila se shrvana udovica Siniše Mihajlovića, njezina objava tjera suze na oči: 'Ljubavi, obećala sam ti...'

Siniša i Arianna Rapaccioni Mihajlović, inače bivša talijanska voditeljica, u braku su bili 26 godina, a zajedno imaju dvije kćeri - Virginiju i Viktoriju te tri sina - Miroslava, Dušana i Nikolasa.  Nogometaš je oduvijek isticao da se u svoju Ariannu zaljubio na prvi pogled, ali i javno joj je zahvaljivao što je s njim prošla najteže trenutke u životu.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.