Nastavak skandala

Beckham je u mailovima ismijavao poznate, prijatelji kažu da je to radio jer je veliki emotivac

Foto: Reuters/ PIXSELL
beckham
Foto: Pixsell
beckham
Foto: Youtube Screenshot
David Beckham
05.02.2017.
u 13:18
U mailovima kojih su se dokopali hakeri su prepiske Davida Beckhama s dvojicom prijatelja u kojima se šalio na račun poznatih osoba, a navodno su među mailovima i informacije koje mogu jako naštetiti njegovom privatnom životu
Pogledaj originalni članak

David Beckham od policije je zatražio da istraži kako su hakeri uspjeli 'provaliti' u njegovu elektronsku poštu. Bivši kapetane engleske nogometne reprezentacije u strahu je i boji se da
su hakeri sada u posjedu još informacija koje mogu još više naštetiti njegovu ugledu i razotkriti detalje o njegovom privatnom životu.

Hakeri su se dokopali mailova koje je nogometaš razmijenio s prijateljima i poslovnim suradnicima Simonom Oliveirom i Davidom Gardnerom.  The Sun piše da su prijatelji u mailovima pisalo o brojnim poznatim osobama i rugali su se na njihov račun i ne žele da to dospije u medije.

Football Leaks objavio je jučer mail u kojem Beckham vrijeđa i ruga se pjevačici Katherine Jenkins. David je bio bijesan što je Katherine dobila orden britanskog imperija i proziva je pjevačicom koja nastupa samo pred ragbijašima i vojskom te šmrče kokain.

Beckham se još nije obratio javnosti otkako se ovaj skandal dogodio, ali u njegovo ime s medijima pričaju njegovi prijatelji. Ovakve Davidove reakcije i ruganje s drugima objašnjavaju njegovim vatrenim temperamentom.

- On je samo žarko htio titulu viteza i bio je jako razočaran kad je nije dobio i reagirao je emotivno kao što bi reagirao i bilo tko drugi. Veliki je emotivac i puno je dao za Englesku i zato se osjećao razočarano kad je ostao bez titule viteza i nije se mogao pomiriti s tim da je slična titula pripala jednoj pjevačici. Nije mu jasno zašto se to dogodilo kad se toliko trudio i lobirao da se Olimpijske igre održe u Londonu - prenosi Daily Mail opravdanje jednog od prijatelja. 

Koliko god ga prijatelji pokušavali izvući iz ove neugodne situacije neće im baš uspjeti, jer teško će lijepe riječi prijatelja popraviti ovu situaciju. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MO
morska
07:04 06.02.2017.

Nista strasno.