sjajno

Pogledajte spot za pjesmu "Doći ću ti noćas" grupe Begini

Foto: PR FOTO
begini
08.09.2015.
u 13:22
Begini su ponovno palicu povjerenja predali dvojcu koji je i prošli put opravdao jako velika očekivanja, Branimiru Mihaljeviću i Antoniji Šoli
Pogledaj originalni članak

- Zezaju nas prijatelji da se ponašamo kao da su nam otkazale kočnice. Stvarno nismo stali svirati otpočetka ljeta, a evo sad na početku jeseni kada svi odmaraju i idu se sunčati na otoke čija imena ni ne znamo, mi u šestoj brzini i dalje - rekao je Mario Budišćak, frontmen Begina.

Nakon pjesme "Kreće zabava", Begini predstavljaju novu pjesmu "Doći ću ti noćas" koju su fanovi premijerno uživo mogli čuti proteklog vikenda na Aurea Festu u Požegi. Begini su ponovno palicu povjerenja predali dvojcu koji je i prošli put opravdao jako velika očekivanja, Branimiru Mihaljeviću i Antoniji Šoli.

Za pjesmu je istovremeno snimljen i spot u režiji Brune Gracina.

- Pjesma 'Doći ću ti noćas' je baš za suton ljeta. Malo mirnija, a opet ima ono nešto u sebi da moraš zaplesat. Pa evo, najbolji dokaz je da svoje dečke na bini jedva uspijem smiriti. Padaju s pozornice, zaletavaju se u bubnjeve... Strah me samo pomisliti što će biti kad i publika krene s njima - zeza se Mario iz Begina.

Spot je sniman u prostoru Cluba 100 u Velikoj Gorici u kojem su nedavno imali i veliki koncert.  Baš kao i u spotu za prethodnu pjesmu, za pomoćne uloge odabrani su najveći fanovi s Facebook stranice Begina, a u spotu se pojavljuje i prelijepa Anamarija Stišćak.

- Mi smo tu zbog fanova. Svakodnevno komuniciramo s njima i putem Facebooka i putem Instagrama tako da nam je najnormalnije one najvjernije i nagraditi na neki način. A i nikad ne znaš…Ako netko iz benda padne na sljedećem nastupu zbog plesnih koraka, nadam se da će ga netko iz publike moći zamijeniti! - Mario najavljuje kroz smijeh.

Novu pjesmu "Doći ću ti noćas" publika će ponovno moći čuti već na Rujanfestu u nedjelju 13.09.

>>Okršaj tamburaša: Begini i Mejaši u borbi na štiklama

>>Pogledajte novi spot grupe 'Begini' – uzdanice Ivana Zaka!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.