Slavni gosti

Berlusconijeva kći Barbara bez dečka Pata uplovila u Zadar

Foto: 'Antonia Goles/HaloPix/PIXSELL'
Berlusconijeva kći Barbara bez dečka Pata uplovila u Zadar
23.08.2011.
u 16:06
Barbara je u Zadar došla na jahti Besama u društvu sestre Marine, a do njih se usidrila 46-metarska jahta dizajnera Valentina.
Pogledaj originalni članak

U ponedjeljak navečer u zadarsku marinu jedna do druge usidrile su se 46-metarska jahta Blue One modnog dizajnera Valentina te nešto manja jahta Besama kojom su u Zadar uplovile Barbara i Marina Berlusconi, kćeri talijanskog premijera Silvija Berlusconija.

Večera u ribljem restoranu

Naš akvatorij za modnog genija iz Italije nije nepoznanica jer već godinama krstari našom obalom u društvu svog životnog partnera Giancarla Giamettija. Dobro se upoznao i s gastronomskom ponudom dalmatinskih gradova pa je Marinu Berlusconi i njezino društvo u ponedjeljak navečer odveo u riblji restoran Foša, dok je Barbara ostala na jahti i obavila nekoliko telefonskih razgovora.

Posao u tatinu klubu

U društvu kćeri talijanskog premijera nije viđen i njezin dečko, nogometaš AC Milana Alexandre Pato, s kojim je krstarila Sardinijom potkraj srpnja. Javnost je za njihovu vezu doznala u veljači, kada su viđeni kako se ljube u milanskom restoranu.

Nedugo nakon toga Barbara je postala članica nadzornog odbora nogometnog kluba Milan koji je u vlasništvu njezina oca te objavila kako prekida desetogodišnju vezu s poduzetnikom Giorgiom Valaguzzaom s kojim ima dvojicu sinova, Edoarda i Alessandra. Prije veze s Barbarom Pato je devet mjeseci bio u braku s brazilskom glumicom Stephany Brito. Jahte poznatih gostiju iz Italije jučer popodne isplovile su iz Zadra.

Barbara je u Zadar došla na jahti Besama u društvu sestre Marine, a do njih se usidrila 46-metarska jahta dizajnera Valentina.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.