Dirljive objave

Bernie Ecclestone proslavio je 91. rođendan u krugu obitelji: "Poseban dan za posebnog čovjeka"

Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
Foto: Instagram
bernie ecclestone
Foto: Instagram
bernie ecclestone
Foto: James Moy/Press Association/PIXSELL
Foto: Press Association/PIXSELL
Bernie Ecclestone
Foto: Profimedia
Bernie i Fabiana Ecclestone
29.10.2021.
u 23:00
Bivši šef Formule 1, Bernie Ecclestone proslavio je 91. rođendan u krugu obitelji, a dio atmosfere s proslave na društvenim mrežama je podijelila njegova kćer Tamara Ecclestone (37).
Pogledaj originalni članak

Bivši šef Formule 1, Bernie Ecclestone proslavio je 91. rođendan u krugu obitelji, a dio atmosfere s proslave na društvenim mrežama je podijelila njegova kćer Tamara Ecclestone (37).

-Poseban dan u kojem slavimo posebnog muškarca. Puno te volimo i imamo veliku sreću- napisala je Tamara uz fotografiju na kojoj su ona i Bernie pozirali sa njegovom suprugom Fabianom Flosi (45), 15- mjesečnim sinom Aceom i unukom Sophijom.

Na fotografiji nije bilo Petre, ali je na društvenim mrežama podijelila snimku staze Formule 1 i napisala čestitku uz objavu.

-Sretan rođendan tata. Hvala ti što si uvijek uz mene… Uvijek ću biti tvoj mali Peti Loo. Cijenim te kao oca, ali i nevjerojatnog čovjeka. Počašćena sam i zahvalna što sam ti kći- napisala je Petra.

Inače, bivši suprug Riječanke Slavice Radić prošle je godine u 90. godini postao otac sinčića, a samo dva mjeseca nakon rođenja Acea postao je i djed nakon što je Tamara rodila drugo dijete. Bernie iz prvog braka s Ivy Bamford ima kćer Deborah (66), a s drugom suprugom Slavicom s kojom je u braku bio od 1985. do 2009. godine, a koja je postala jedna od najbogatijih Hrvatica ima dvije kćeri, Tamaru i Petru. 

Za sadašnju suprugu, Fabianu oženio se tri godine nakon razvoda od Slavice, a prošle godine rodila mu je jedino muško dijete, malenog Acea. Vijest da će postati otac iznenadila je mnoge, a na kritike da je prestar za očinstvo tada je odgovorio u svom stilu- "Ja o tome ne razmišljam". 

Fabiana i Bernie upoznali su se na sastancima Sportskog vijeća moto sporta, a zaljubili su se na krstarenju Hrvatskom koje je organizirao zajednički prijatelj.

VIDEO>>Strašna tragedija: Glumac Alec Baldwin na filmskom setu pucao iz rekvizita i ubio snimateljicu, a ranio redatelja

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
08:08 30.10.2021.

Čestitke Bernieu. Želim mu da prije stote barem još jednom postane otac...