Obožavatelji bjesne

Beyonce uvrijedila vjernike fotografijom na kojoj tijelom skriva Isusa

Foto: Instagram
beyonce
Foto: Instagram
beyonce
Foto: Instagram
beyonce
02.01.2014.
u 11:21
Pjevačica nije napisala ni ikome objasnila što je htjela poručiti tom gestom, s obitelji se u Miamiju mirno odmara od turneje
Pogledaj originalni članak

Samo nekoliko sati nakon što je bila prisiljena ispričati se jer je u svojoj novoj pjesmi “XO” neprimjereno iskoristila audio i videozapis nesreće na polijetanju rakete Challenger u kojoj je 1986. poginulo sedam astronauta, Beyoncé je i u novu 2014. ušla s novim kontroverznim postupkom. Naime, na svojem Instagramu objavila je fotografiju na kojoj oskudno odjevena sjedi ispred moderne verzije legendarne slike “Posljednja večera” Leonarda da Vincija na kojoj Isus blaguje sa svojim apostolima. Pjevačica koja se trenutačno s obitelji u Miamiju kratko odmara od turneje “Mrs Carter Show World Tour” nije objasnila što je htjela poručiti fotografijom, no naljutila je svoje obožavatelje koji smatraju da je ipak otišla predaleko. Posebno ih je razljutilo što je sjela točno u sredinu slike i svojim likom sakrila Isusa.

Čeka se objašnjenje, a ako se svima ispriča, bit će to drugi put ovaj tjedan da svoje postupke opravdava u javnosti. Naime, nakon što su se obitelji NASA-inih astronauta poginulih u spomenutoj tragediji iz 1986. pobunili da je nemoralna jer ima otvara bolne rane, Beyoncé je kazala:

– Moja pjesma “XO” snimljena je s namjerom da pomogne svima koji su jednom izgubili svoje najdraže. Korištenjem te snimke htjela sam podsjetiti sve da nam se u životu događaju nepredvidljive stvari. Moje je srce uz obitelji stradalih astronauta i ne želim da se ta tragedija ikada zaboravi.

>>Beyonce bez najave došla u trgovinu i kupila - svoj album!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

US
usas50
13:54 02.01.2014.

Sve za novac.

BA
Bart812
20:45 02.01.2014.

Dovoljno je razumijeti tekstove Jay-z-ja, Beyonce, Rihanne, Kanye Westa i vidjeti koju ikonografiju koriste u svojim spotovima pa će biti jasno koja je poruka ove fotografije. I brzo ćete shvatit koje je pravo ime onoga koji stoji iza svega ovoga.

TO
tonimohave
14:47 02.01.2014.

Bolja je ona od Isusa