bez srama

Beyoncé opjevala obiteljski skandal u dizalu

Foto: Reuters
Beyoncé opjevala obiteljski skandal u dizalu
03.08.2014.
u 18:10
– Naravno da se sra.. nekad dogode kad je u liftu milijarda dolara – pjeva Beyoncé aludirajući na bogatstvo koje dijeli sa suprugom i ono njezine sestre, također pjevačice. Podsjetimo, Solange je napala Jay Z-ja jer se reper navodno planirao naći s Rihannom kasno navečer, a Solange je uvjerena da su njih dvoje ljubavnici.
Pogledaj originalni članak

I iz najneugodnijih životnih situacija Beyoncé zna izvući korist. Opjevala je skandal kada je njezina sestra Solange u svibnju u liftu divljački nasrnula na njezina supruga Jay Z-ja i tako stvorila novi potencijalni hit. Riječ je o remiksu pjesme “Flawless” u koji je superzvijezda ubacila stihove koji se odnose na spomenuti incident.

– Naravno da se sra.. nekad dogode kad je u liftu milijarda dolara – pjeva Beyoncé aludirajući na bogatstvo koje dijeli sa suprugom i ono njezine sestre, također pjevačice. Podsjetimo, Solange je napala Jay Z-ja jer se reper navodno planirao naći s Rihannom kasno navečer, a Solange je uvjerena da su njih dvoje ljubavnici. Počela se derati da sigurno spava s Rihannom, a zatim ga i udarati.

>> Beyonce fotografijom poručuje: Naš brak je siguran

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LA
lakočemo
08:28 12.11.2014.

neznam . ne kužim poantu miljarda i lift