'Muška verzija'

Pogledajte kako transvestit Conchita izgleda bez brade i perike

Foto: Youtube
Pogledajte kako transvestit Conchita izgleda bez brade i perike
11.05.2014.
u 17:04
U videu postavljenom na Yutube, Tom je 2009. godine otpjevao pjesmu Michaela Jaksona "You are not alone" na austrijskoj televiziji i "pobrao" ovacije.
Pogledaj originalni članak

Dan nakon izbora za pjesmu Eurosonga, u medijima diljem svijeta se otkriva tko se "krije" ispod perike i brade u glamuroznoj haljini.

Mediji su 25-godišnjeg transvestita Thomasa Neuwirtha nazvali "žena s bradom" i zapitali se tko je zapravo taj mladić koji je uzdrmao javnost. Od 2011. godine pojavljuje se pod umjetničkim imenom Conchita Wurst, s perikom i odjeven u glamurozne haljine.

Biste li ga prepoznali na ulici da ga vidite bez perike i šminke? Teško, jer ovaj mladić neće odbaciti svoj sadašnji imidž kako bi naglasio da je bitna tolerancija i ljubav, a ne osuđivanje i diskriminicija. Ali ipak smo bili znatiželjni da vidimo tko se "krije ispod Conchite". Upoznajte Toma...

Foto: Youtube

Foto: Youtube

U videu postavljenom na Youtube, Tom je 2009. godine otpjevao pjesmu Michaela Jacksona "You are not alone" na austrijskoj televiziji i "pobrao" ovacije.

>>Tko je žena s bradom, Conchita Wurst?

>>Bradata Conchita pobjednica Eurosonga 2014.!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 28

Avatar future Gohan
future Gohan
20:49 11.05.2014.

Po načinu na kojem se filtriraju komentari (vrši cenzura brisanjem) i da uporno se homo želi pokazati da je nešto normalno i cool, očito je gay ekipa web administratori na VL, valjda su ih zaposlili zbog kvote manjina, i da pokažu kako VL nije tiskovina samo desnice. Užas koji tereor vlada danas i jučer po vijestima, još samo kad počne pedofilija i nekrofilija biti cool...

LU
Lujo123
20:46 11.05.2014.

Važno je da nije normalno! Fuuuj!!

KL
klint
20:51 11.05.2014.

Kako se zove zena sa bradom? Brad............