dopremili su joj

Bez ovog hrvatskog proizvoda ne želi ići na Eurosong! Konstrakta ima naše 'tajno oružje' za nastup

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell
Foto: Screenshot/youtube
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell
Foto: Screenshot Youtube
Foto: Screenshot Instagram
Foto: Kosta Đuraković/PROMO
Foto: Kosta Đuraković/PROMO
Foto: Kosta Đuraković
Konstrakta
Foto: Borovo
Foto: Borovo
29.04.2022.
u 12:49
Njezin izbor su borosane u bijeloj boji s otvorenim prstima na vrhu i niskom platformom.
Pogledaj originalni članak

Srpska predstavnica na Eurosongu Ana Đurić Konstrakta uskoro odlazi u Torino, a na taj put nije htjela bez jedne stvari koja se proizvodi u Hrvatskoj. 

Naime, srpski mediji pišu o samo jednoj stvari koja je njeno "tajno oružje", a koje je tražila prijatelje da joj donesu iz Hrvatske prije nego krene na put. Prema pisanju Telegrafa, Konstraktino "tajno oružje" su popularne cipele borosane.  

Njezin izbor su borosane u bijeloj boji s otvorenim prstima na vrhu i niskom platformom. Inače, one se proizvode isključivo u Hrvatskoj, a proizvodi ih Borovo. 

Foto: Borovo

"U prvim godinama proizvodnje dnevno se proizvodilo 1600 pari Borosana, dakle, više od 200 tisuća pari tijekom prvih godina. Proizvodile su se samo u bijeloj i plavoj boji, a crne Borosane pojavile su se krajem 80-ih. Sredinom 70-ih i početkom 80-ih proizvodnja Borosane dostiže svoj maksimum. Tijekom jedne smjene, za 8 radnih sati, proizvodilo se čak tisuću pari, što je godišnje prelazilo 500 tisuća pari. Nakon uspješnog redizajna Startasica, 2008. godine odlučilo se i Borosanama dati novi dizajn platna. Tako je Borosana do tada poznata samo kao radna obuća, postala poželjan modni ali i izazito udoban modni dodatak. Ako nije Borovo, nije Borosana!", stoji na stranicama Borova o popularnosti ove cipele.

Podsjetimo, srpska predstavnica na ovogodišnjoj Euroviziji u Torinu za pravoslavni je Uskrs ponovno dospjela u fokus javnosti načinom na koji je čestitala. Naime, umjetnica se fotografirala pored uskršnje dekoracije koju je postavila na stol u obliku slova Z, a upravo su to neki shvatili kao provokaciju jer je slovo Z postalo nepoželjno diljem Europe od početka rata u Ukrajini jer su tim slovom označena ruska vozila u Ukrajini pa je to mnoge dovelo do zaključka da Konstrakta podržava rusku agresiju. 

Na te je optužbe odgovorila sarkastično, pišući da vjeruje u neke teorije zavjere poput toga da je zemlja ravna ploča, da je reper Tupac živ i slično. 

VIDEO>>Anđa Marić nakon godina borbe s multiplom sklerozom: "Napravila sam prve korake u sedam godina!"

'Dobro jutro, Hrvatska'

Karmela Vukov Colić nije bila na slavlju emisije koju je obilježila na HRT-u, pratitelji razočarani: 'Kako bezobrazno'

Gledatelje su kroz slavljeničku emisiji vodili Davor Meštrović, koji je član ekipe od samih početaka, te njegova kolegica Zlata Muck, a u ulozi gosta našla se i jedna bivša voditeljica 'Dobro jutro, Hrvatska'. Riječ je o Blaženki Leib koja je godinama bila zaštitno lice emisije, baš kao i Karmela Vukov Colić koja se na žalost brojnih gledatelja nije pojavila u rođendanskoj emisiji.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MB
mbobetic
14:15 29.04.2022.

Neka navrati do Borova naselja po njih, šuša!