bizarne optužbe

'Bieber je ukradenom karticom platio pobačaj i povećanje penisa'

Foto: Pixsell
'Bieber je ukradenom karticom platio pobačaj i povećanje penisa'
25.10.2012.
u 16:01
– Tim je novcem platio pobačaj mojoj kćeri kojoj je napravio dijete u mojoj spavaćoj sobi, na mom tepihu od medvjeđe kože. Dio ukradenog novca potrošio je i na povećanje penisa – tvrdi tužitelj. No, bizarnim tvrdnjama tu nije kraj.
Pogledaj originalni članak

Muškarac iz Michigena, koji tvrdi da je biološki otac Bieberove djevojke Selene Gomez, optužio je slavnog pjevača da mu je ukrao kreditnu karticu kojom je platio pobačaj Seleni i – povećanje penisa.

Muškarac je u bizarnoj tužbi napisao da mu Bieber duguje 426,78 dolara.

– Tim novcem platio je abortus mojoj kćeri kojoj je napravio dijete u mojoj spavaćoj sobi, na mom tepihu od medvjeđe kože. Dio ukradenog novca potrošio je i na povećanje penisa – tvrdi tužitelj, a prenosi američki portal TMZ. No, bizarnim tvrdnjama tu nije kraj.

Muškarac tvrdi da ima dokaze da je Justin Selenu prevario s Rihannom, Penelope Cruz i Ke$hom te da ga je Justinov mentor Usher seksualno zlostavljao.

– Usher Raymond došao je u moju kuću 4. srpnja i sodomizirao me petardama – izjavio je muškarac.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SL
slavicabosnjak317
16:39 25.10.2012.

U mojoj spavaćoj sobi, na mom tepihu od medveđe kože..... dobro da nije rekao u kojoj je pozi dijete napravljeno. Ovo ne graniči sa zdravim razumom.