izgubio živce

Bieber se htio tući kad mu je fotograf rekao: Je... mali moron!

Foto: Screenshot YouTube
Bieber se htio tući kad mu je fotograf rekao: Je... mali moron!
08.03.2013.
u 22:43
Bieber je izašao iz automobila i počeo vikati "Koji k... si rekao?" te pokušao nasrnuti na fotoreportera
Pogledaj originalni članak

Nakon što su se mediji raspisali kako je Justin Bieber pao u nesvijest i završio u bolnici, 19-godišnji je pjevač pušten na kućno liječenje i čini se da je i više nego dobro. Naime, tijekom ulaska u hotel jedan ga je fotoreporter iz Londona pokušao snimiti kao i svi ostali, no njegov ga je tjelohranitelj gurnuo.

– Je... mali moron, vrati se u Ameriku? – viknuo mu je fotoreporter na što je Bieber izjurio iz automobila, nasrnuo i počeo vikati

– Koji k... si rekao?.

Cijeli incident pogledajte u videu.

>> Bieber kažnjen sa 300 tisuća funti

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

MA
matador007
08:46 09.03.2013.

Cijena slave koju plaća nije uvijek lijepa,ali i on je samo ljudsko biće. Zašto ga toliko vrijeđaju? Digao se iz siromaštva i postigao nešto,a to je ono što sve boli! Osobno ga ne slušam,jer imam previše godina za tu vrstu muzike,ali nikoga nije prisilio da kupuje njegove albume i sluša njegovu muziku.Živite i pustite druge da žive.

ST
special_thing
10:55 09.03.2013.

Uredu nitko ga ne podnosi pa ni ja također. Ali koga sada briga za ovo sto je on napao repotrera, gori je taj reporeter sto ga je isao snimati, a i ako je vec imao to za zadatak ponio se neprofesionalno.

KR
kresimirn
23:54 08.03.2013.

Bieber legendo