kažnjivo zatvorom

Bieber uvrijedio Argentince pobrisavši scenu njihovom zastavom

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
justin bieber
14.11.2013.
u 16:59
Bieberov je čin izazvao pravu hajku u Argentini, a prijeti mu kazna zatvora od četiri godine
Pogledaj originalni članak

Mnogo se bizarnosti pojavilo tijekom trenutne turneje Justina Biebera po Južnoj Americi, a sada je mladi pjevač uvrijedio mnoge Argentince, nakon što je njihovom nacionalnom zastavom pobrisao pod pozornice. 

Bieber je u subotu nastupio u Buenos Airesu, a kada mu je tijekom koncerta jedan od fanova dobacio zastavu na scenu, pop-zvijezda nogama je i stalkom mikrofona stao na zastavu i pobrisao pod, prije nego li je odbacio natrag u publiku.

Bieberovi fanovi uvrijeđeni su ovim činom kojeg su snimili mnogi. Bieber je i u nedjelju trebao održati koncert na istom mjestu, no prekinuo ga je nakon sat vremena, tvrdeći da se otrovao hranom.

Čak je i Bieberov menadžer na Twitteru napisao kako se cijelu nedjelju morao baviti hajkom koja je pokrenuta protiv njegovog klijenta. To je djelo u Argentini kažnjivo zatvorom od četiri godine, a to nije prvo kazneno djelo koje je 20-godišnja zvijezda napravila tijekom južnoameričke turneje. 

Nakon što je u Brazilu fotografiran kako sprejem ispisuje svoje prezime na zidu, optužen je za kazneno djelo, što bi mu moglo donijeti godinu dana zatvora.

>>Brazilska starleta snimila Biebera dok spava

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

KR
kresimirn
19:02 14.11.2013.

koje gluposti pisete protiv njega.... koliko puta je netko bacio nesto na pozornicu dok je radio koncerte ? koliko je koncerata napravio ? vi bi gledali sto je na pozornicu netko bacio ? ili bi makli to.... Go Bieber Go

IB
Ivan Brnčić
19:49 14.11.2013.

neka ga zatvore..