Sonja Lazetić

Bijesna zbog Severinina nastupa: Od...i s tim pojačalima, seljačino!

Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
Bijesna zbog Severinina nastupa: Od...i s tim pojačalima, seljačino!
17.05.2013.
u 14:05
Poduzetnica i supruga bivšeg nogometaša na Twitteru je otkrila koliko je rođendan bogatog Rusa poremetio san njezine obitelji
Pogledaj originalni članak

Sonja Lazetić, supruga bivšeg nogometaša Crvene zvezde Nikole Lazetića, razljutila se tijekom Severinina nastupa u Belom dvoru. Da podsjetimo, Severina je nastupila na rođendanskoj proslavi ruskog naftaša Kirila Kravčenka, a proslava je bila toliko glasna da Sonja i njezina djeca nisu mogli spavati pa je atraktivna Lazetićeva supruga odlučila staviti "bijesni" status na Twitteru.

– Nije normalan, neizdrživo je. Znam da je bogat, ali Beli dvor je Beli dvor. Radni dan je sutra. Mora se spavati, a ne samo zajeb..ati. Djeca mi ujutro idu u školu. Od...i s tim pojačalima, seljaku", samo je dio tvitova koje je Sonja posvetila luksuznoj proslavi rođendana.

Ipak, nije propustila opravdati Severinu. – Nije kriva Severina, već ovaj bogati Rus koji je zakupio Beli dvor za svoj rođendan. Cijeli kraj oko Belog dvora trpi nesnosnu buku s privatne zabave Kirila Kravčenka koji slavi svoj rođendan – zaključila je Sonja dodavši kako je nemoguće izdržati buku.

>>Severina pjevala na rođendanu ruskog naftaša

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.