borba s poremećajem

Bila je omiljena holivudska ljepotica, a sada je otkrila razlog izbivanja iz javnosti: 'Bilo je strašno, nisam izlazila iz kuće'

Foto: Facebook screenshot
Foto: Facebook screenshot
Foto: Facebook screenshot
Foto: Instagram
Foto: OConnor-GG18/Press Association/PIXSELL
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
kim basinger
Foto: Press Association/PIXSELL
Kim Basinger
Foto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL
kim basinger
Foto: ABACA ABACA PRESS/Press Association/PIXSELL
kim basinger
Foto: PA/Pixsell
Kim Basinger
Foto: PA/Pixsell
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Facebook screenshot
06.05.2022.
u 08:00
Glumica Kim Basinger (68) u posljednjih se nekoliko godina rijetko pojavljuje u javnosti, a sada je nakon 11 godina dala svoj prvi intervju u kojem je iskreno progovorila o poremećaju s kojim se bori.
Pogledaj originalni članak

Glumica Kim Basinger (68) u posljednjih se nekoliko godina rijetko pojavljuje u javnosti, a sada je nakon 11 godina dala svoj prvi intervju u kojem je iskreno progovorila o poremećaju s kojim se bori.

Emotivna glumica je u razgovoru s Jadeom Pinkett- Smith u novoj epizodi emisije ''Red Table Talk'' otkrila kako se već godinama bori s agorafobijom- vrstom anksioznog poremećaja zbog kojeg osobe izbjegavaju mjesta ili situacije koje bi im mogle izazvati paniku.

-Morala sam ponovno naučiti voziti i dugi niz godina nisam htjela prolaziti kroz tunele u Malibuu. Sve me počelo činiti nervoznom i predstavljalo veliki posao u shvaćanju što trebam učiniti- ispričala je Kim voditeljici Jadi Pinkett Smith.

-Nisam izlazila iz kuće, odlazila na večere- dodala je glumica, a u gostovanju joj se pridružila i kćer Ireland Baldwin (26) koja je progovorila o ovisnosti.

-U mojoj obitelji postoji mnoštvo slučajeva alkoholizma i ovisnosti o drogama. Zbog alkohola i uzimanja tableta nisam mogla ni spavati- priznala je Ireland.

Inače, Kim je za mnoge bila najljepša Bondova djevojka, a prije glumačke karijere gradila je i manekensku te se natjecala na izborima ljepote. Osim uspješne karijere, pažnju je često privlačio i njezin privatni život. Od 1980. do 1988. godine bila je udana za 14 godina starijeg vizažista Rona Snydera, a potom je ljubila glumca Richarda Gerea. Bili su omiljeni par, ali u tom periodu glumica je morala proglasiti bankrot zbog loših poslovnih poteza.

Najviše pažnje ipak je privukla njezina veza, a potom i brak s glumcem Alecom Baldwinom kojeg je upoznala na snimanju filma 'The Marrying Man'. Sudbonosno da izrekli su 1993. godine te je Kim često govorila da je Alec ljubav njezinog života. Zajedno su dobili kćer Ireland 1995. godine, ali njihovoj ljubavi došao je kraj 2002. godine, a njihov razvod i brakorazvodna parnica punila je medijske stupce. Razvod su obilježile brojne javne svađe kao i borba za skrbništvo nad kćeri, a Alec se našao u središtu pozornosti kada je u javnost procurila snimka njegova razgovora s kćeri koju je nazvao svinjom.

Kim se osvrnula i na razvod od glumca Aleca Baldwina, a otkrila je i u kakvim su odnosima sada.

 -Imali smo svoje izazove. I mislim da Alec nije bio emocionalno ili mentalno dostupan za takvu vrstu razgovora. Alec djeluje na sasvim drugačiji način u životu- kazala je Kim. -Svi smo dobro i svi se slažemo, kako god- dodala je glumica. 

Alec i Ireland u posljednjih nekoliko godina imaju bolji odnos, no zamjera joj golišave objave na Instagramu. Kim se o fotografijama nikada nije oglašavala, a na svojem profilu često objavljuje fotografije iz mladosti. U posljednjih nekoliko godina imala je jednu zapaženiju ulogu u filmskoj franšizi 'Pedeset nijansi sive'.

VIDEO Anđa Marić nakon godina borbe s multiplom sklerozom: "Napravila sam prve korake u sedam godina!"

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

PR
prajdali100
09:21 06.05.2022.

Prelijepa žena. Ali,vrijeme čini svoje...

DU
Deleted user
09:10 06.05.2022.

Ne postoji osoba koja je u 68. bez nekog poremećaja. Žena ostarila i sve ide svojim tijekom.

Avatar Mistborn
Mistborn
08:37 06.05.2022.

Poremećaji su u điru 😏 ...a kad bankrotiraš logično je da si "u dobrim odnosima", makar na silu, s bivšim koji zarađuje. Unhollywood je prepun licemjera.