DRUGA OSOBA

Bila je omiljena tinejdžerska zvijezda i upala je u pakao ovisnosti, a sada je malo tko može prepoznati

Foto: Profimedia
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Instagram
Amanda Bynes
26.10.2024.
u 14:15
Sada je Amanda Bynes snimljena u šetnji u Los Angelesu u ležernom izdanju - bijeloj majici i sivim tajicama, a na ruci i licu isticale su se tetovaže
Pogledaj originalni članak

Uspjeh filmova "Ona je najbolja" i "Sve što djevojka može poželjeti" donijeli su slavu i popularnost danas 38-godišnjoj glumici Amandi Bynes koja je od tih dana najveće popularnosti drastično promijenila svoj izgled. Sada je snimljena u šetnji u Los Angelesu u ležernom izdanju - bijeloj majici i sivim tajicama, a na ruci i licu isticale su se tetovaže. Američki mediji komentiraju kako glumica ove godine izgleda puno bolje nego je to bilo početkom srpnja prošle godine – kada je krenulo njezino izvanbolničko liječenje u jednoj psihijatrijskoj ustanovi.

Amanda je prošle godine počela snimati podcast, no nakon samo jedne epizode ga je otkazala. Razlog za to možda je i depresija o kojoj je progovorila sredinom ove godine. - Dobila sam više od 20 kilograma u posljednjih nekoliko mjeseci zbog depresije. Sada mi je puno bolje i naučila sam raditi nešto drugo kada mi se ne da vježbati i jesti zdravo. Trenutno imam 73 kilograma i želim se vratiti na 50 kilograma -  rekla je glumica. Ona je ranije priznala kako je koristila lijek Adderall na recept da bi održala težinu.

Prije deset godina Amandi je dijagnosticiran bipolarni poremećaj, a prije toga završila je na završila na psihijatrijskoj obradi, jer je gola hodala ulicom, a imala je i problema s policijom nakon što je uhićena dok je vozila automobil pod utjecajem opojnih sredstava. Bila je ovisna o drogi i alkoholu i njezini roditelji su bili jako zabrinuti za njezino zdravlje i budućnost te su tražili skrbništvo 2013. godine. Punih osam godina bila joj je oduzeta poslovna sposobnost, a kompletnim njezinim životom i imovinom upravljala je majka.  Amanda je nedavno svojim obožavateljima otkrila kako radi na dizajnu nekoliko odjevnih predmeta u suradnji s dizajnerom Austinom Babbittom.

U njihovoj kolekciji se tako mogu pronaći bijele majice kratkih rukava na kojoj se nalazi lik žene koja neodoljivo podsjeća na Amandu. Glumica koja je nekada bila jedna od najpopularnijih tinejdžerskih filmskih zvijezda ima i diplomu s kalifornijskog Fashion Institute of Design and Merchandising koju je stekla 2019. godine. Prethodno je nagovijestila i da radi vlastitu modnu kolekciju i tu je informaciju podijelila s pratiteljima na društvenim mrežama.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar whirlwind
whirlwind
14:28 26.10.2024.

Ostala je upamćena po... Tko je ta?