Sjećate li se nje?

Bila je seks-simbol! Nastupala je na Euroviziji, a snimila je i pjesmu za film o Jamesu Bondu. Evo kako danas izgleda

Foto: Profimedia
Lulu
Foto: R. Cummings
Lulu Kennedy-Cairns, škotska pjeva?ica i glumica, 1967. - 1968.
Foto: Vantagenews.com
London: Premijera biografskog filma Elton Johna "Rocketman"
04.06.2022.
u 16:00
- Sjećam se krunidbe kraljice. Imala sam četiri godine i bila je ulična zabava u mom domu u Glasgowu, odakle dolazim. Sjećam se da me tata držao na ramenima, pjevala sam pjesmu za kraljicu i bila zvijezda dana u ulici - ispričala je Lulu
Pogledaj originalni članak

Jedna od najpoznatijih britanskih pjevačica Lulu  (73) podijelila je novi TikTok video u kojem se emotivno prisjetila kako je prisustvovala krundibi kraljice Elizabete kada je imala samo četiri godine. 

- Sjećam se krunidbe kraljice. Imala sam četiri godine i bila je ulična zabava u mom domu u Glasgowu, odakle dolazim. Sjećam se da me tata držao na ramenima, pjevala sam pjesmu za kraljicu i bila zvijezda dana u ulici - ispričala je Lulu i otpjevala dio pjesme  "A Golden Coach"  Dickieja Valentineja, a zatim je svi čestitala platinasti jubilej.

@theoriginallulu I remember the Coronation .. Happy Platinum Jubilee everybody🤩👍🥳👏#platinumjubilee #goldencoach #2022celebrations ♬ original sound - Lulu Kennedy Cairns

Podsjetimo, Lulu je na sceni više od 50 godina, a najpoznatija je po hitovima  "To Sir with Love" iz istoimenog filma, zatim naslovnoj temi  filma o Jamesu Bondu "The Man with the Golden Gun", te posebno pobjedi na Euroviziji 1969. s pjesmom  "Boom Bang-a-Bang".
Sredinom devedestih uskrsnula je akrijeru kada se pojavila na obradi pjesmi "Relight My Fire" s grupom Take That. 

VIDEO Snimka princa Williama dok jaše ovog konja mnoge je zabrinula i izazvala brojne komentare

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.