kad je tako čudesna

Upitno vjenčanje Angie i Brada, a sad se javio i njezin bivši!

Foto: Press Association/PIXSELL
Billy Bob Thornton i Angelina Jolie
Foto: Press Association/PIXSELL
Billy Bob Thornton i Angelina Jolie
23.04.2014.
u 11:18
Angelina i Billy Bob bili su u strastvenoj vezi u vrijeme dok je glumica još njegovala svoju "divlju" stranu pa je oko vrata nosila bočicu s Billyjevom krvlju
Pogledaj originalni članak

I dok se po Hollywoodu, a i šire, šuška kako od vjenčanja Angeline Jolie i Brada Pitta na kraju neće biti ništa, oglasio se bivši suprug jedne od najljepših glumica na svijetu.

– Stalno se čujem s Angie, kazao je za Your's Tango.

– Ona je jednostavno čudesna. Baš čudesna. Ima toliko mnogo energije i dobrote pa se često čujemo da vidim kako je i što se događa u njezinu životu i da razmijenimo novosti. Nazovem je da pitam je l' sve OK kod nje, a isto tako i ona nazove mene – iskreno je rekao glumac.

Angelina i Billy Bob bili su u strastvenoj vezi u vrijeme dok je glumica još njegovala svoju "divlju" stranu pa je oko vrata nosila bočicu s Billyjevom krvlju.

>>Angelina Jolie rasplakala se u Srebrenici

Foto: Press Association/PIXSELL

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DA
danho
12:35 23.04.2014.

jel postoji i jedan clanak o angelini jolie i ovom Bobu a da se kod spomena njih dvoje ne spomene bocica sa krvlju???

Još iz rubrike Showbiz