ŠMINKA ILI BOTOKS?

Billy Bob Thornton zategnuo lice i pomladio se za deset godina

Foto: Pixsell
billy (1)
Foto: Pixsell
billy (1)
Foto: Pixsell
billy (1)
Foto: Pixsell
billy (1)
Foto: Pixsell
billy (1)
Foto: Pixsell
billy (1)
23.11.2010.
u 17:34
Lice 55-godišnjeg glumca, bivšeg supruga Angeline Jolie, s kojom je bio u braku od 2000. do 2003. godine, izgledalo je zategnuto i s puno manje bora nego inače
Pogledaj originalni članak

Billy Bob Thornton ili ima jako dobrog vizažista ili je pokleknuo pred čarima plastične kirurgije. Američki glumac izgledao je kao da je vratio vrijeme untarag deset godina na premijeri svog novog filma “Faster”, koja se u ponedjeljak navečer održala u Los Angelesu.

Lice 55-godišnjeg glumca, bivšeg supruga Angeline Jolie, s kojom je bio u braku od 2000. do 2003. godine, izgledalo je zategnuto i s puno manje bora nego inače.

Kako bi izgledao još mlađe, Thornton je obrijao duge zaliske i svoju sijedu kosu obojao u smeđe. Na premijeru je došao s djevojkom Connie Angland, a na crvenom se tepihu fotografirao s kolegama iz filma, Dwayneom Johnsonom poznatijim pod imenom The Rock, glumicom Carlom Gugino i britanskom zvijezdom u usponu Oliverom Jacksonom-Cohenom.

Billy Bob u novom filmu glumi policajca pred mirovinom koji mora spriječiti pljačkaša banaka u namjeri da osveti smrt svoga brata.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar puky
puky
19:08 23.11.2010.

... po izrazu lica prije bih kazao da je \"nategnut\" ... jel taj ovih dana navraćao u CK na Iblerovom trgu ... ? ... strava ...

HE
heron
21:51 24.11.2010.

ne nego u KP kod šeksa i bjeloglave