neočekivane promjene

Bingo show prelazi na RTL! Voditelji Miroslav Škoro i Antonija Blaće

Foto: RTL
bingo
Foto: RTL
bingo
03.09.2014.
u 10:00
Bingo će se prikazivati svakog ponedjeljka u 21 sat, a zamišljen je kao glazbeno-natjecateljski show i zabava za cijelu obitelj
Pogledaj originalni članak

Od 22. rujna show Bingo Hrvatske lutrije prikazivat će se na RTL-u, nakon što je dugi niz godina bio jedna od udarnih emisija igara na sreću HRT-a.

Voditelji nešto drugačijeg Binga, nazvanog "Uhvati Bingo ritam!" bit će Miroslav Škoro i Antonija Blaće, a čitava emisija trajat će sat i pol.

Bingo će se prikazivati svakog ponedjeljka u 21 sat, a zamišljen je kao glazbeno-natjecateljski show i zabava za cijelu obitelj.

Osim dobro znanih igara "Bingo 15 od 90" i "Bingo plus", tu je i nova igra pod nazivom "Bingo 24 od 75" koja donosi milijunske dobitke.

- Nas dvije Bingo djevojke vodimo emisiju, a ove druge će plesati. Pozivamo sve one koji su igrali da igraju i dalje, a sve one koji nisu da nam se pridruže. S nama je zgoditak zagarantiran – očekujte spektakularni show uz vrhunsku zabavu – samouvjereno su izjavili voditelji novog showa, Antonija Blaće i Miroslav Škoro.

>>Lutrija u četiri mjeseca 2013. ostvarila dobit od 18,2 mil. kn

>>Otvorit ćemo internetski kasino i 1050 novih prodajnih mjesta

Foto: RTL

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.