noa kirel

Bivša članica grupe Hurricane objavila da je predstavnica Izraela na Euroviziji kopira

Foto: Instagram screenshot
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Liverpool: Izvlačenjem iz ždrijeba odlučeno kada će tko nastupati u finalu
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Liverpool: Izvlačenjem iz ždrijeba odlučeno kada će tko nastupati u finalu
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Liverpool: Izvlačenjem iz ždrijeba odlučeno kada će tko nastupati u finalu
Foto: Screenshot
Hurricane
Foto: Screenshot
Hurricane
Foto: Screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
13.05.2023.
u 09:00
Ivana Nikolić na Instagramu je objavila da ju Noa Kirel, ovogodišnja predstavnica Izraela, kopira u izgledu. Objavila je nekoliko fotografija na kojima ona i Noa Kirel izgledaju slično.
Pogledaj originalni članak

Srpska pjevačica i bivša članica grupe Hurricane Ivana Nikolić  predstavljala je sa Sanjom Vučić i Ksenijom Knežević Srbiju na Eurosongu 2021. Godine, a sada je na Instagramu objavila da ju Noa Kirel, ovogodišnja predstavnica Izraela, kopira u izgledu. Objavila je nekoliko fotografija na kojima ona i Noa Kirel izgledaju slično. 

- Ivana Boom Nikolić i ove godine na Euroviziji, ispričavamo se - napisala je srpska pjevačica. 

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, grupa Hurricane predstavljala je Srbiju na Eurosongu u Rotterdamu, kada je Hrvatsku predstavljala Albina Grčić. Djevojke iz Hurricanea osvojile su 15. mjesto na Eurosongu, a prošle godine su odlučile ostvariti samostalne karijere.

Noa Kirel je izvela pjesmu 'Unicorn' te zapalila publiku, ali i društvene mreže. Glumica, pjevačica, voditeljica i sutkinja u talent showu ''Israel's Got Talent'' izazvala je golemu pozornost, a mnogi je smatraju i najljepšom ovogodišnjom natjecateljicom na Euroviziji. 

Dive joj se i suparnice, a britanska predstavnica Mae Muller rekla je da je Noina velika obožavateljica.

– Nismo se još vidjele niti otišle na večeru, nisam imala vremena, no sigurna sam da hoćemo – otkrila je Noa novinarima na prvom službenom predstavljanju u Liverpoolu.

 

Inače, Kirel svoj je prvi debitantski singl ''Medabrim'' izdala sa samo 14 godina, a ugovor s Atlantic Recordsom potpisala je kada je imala 18. Iako je tek na početku karijere, do sada je dobila i brojne nagrade, uključujući i Best Israeli Act na dodjeli nagrada MTV Europe Music. Iznimno je popularna i na društvenim mrežama, a samo na Instagramu ima gotovo 1.5 milijuna pratitelja. Na YouTubeu njezini hitovi imaju više od 550 milijuna pregleda. 

Čini se da Noi baš sve ide od ruke pa su joj tako naklonjene i kladionice koje ju smatraju jednim od favorita ovogodišnjeg natjecanja, a prema trenutačnim podacima nalazi se na visokom šestom mjestu. 

VIDEO Let 3 nastupili u noćnom klubu u Liverpoolu i izazvali potpuno delirij, nosili prozirne haljine kao na Dori

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.