NAKON ODLASKA S TV ekrana

Saucha se posvetila nesvakidašnjem biznisu: 'Zbog ovoga su se događale čudne zgode u mom životu'

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
ljiljana saucha
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
ljiljana saucha
Foto: Screenshot/HRT
Foto: Davorin Visnjic, Patrik Macek/Pixsell
Foto: Facebook
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
ljiljana saucha
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
ljiljana saucha
19.11.2020.
u 18:24
Ovih se dana posvetila privatnom biznisu, odnosno rekorektivnom iscjeljivanju i rekonekciji koje svojim prijateljima promovira putem društvenih mreža, ali i internet stranice.
Pogledaj originalni članak

Poznata HRT-ova urednica i voditeljica Ljiljana Saucha krajem rujna obavijestila je svoje pratitelje na društvenim mrežama da više neće voditi ''Vijesti iz kulture''. Na njezino mjesto stigla je mlada kolegica Antonija Ćosić, dok će Saucha provesti još godinu dana u redakciji kulture, no iza kamere.

Foto: Screenshot/HRT
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
ljiljana saucha
Foto: Facebook

Ovih se dana posvetila privatnom biznisu, odnosno rekorektivnom iscjeljivanju i rekonekciji koje svojim prijateljima promovira putem društvenih mreža, ali i internet stranice ljiljanasaucha.com.

- Tragajući za smislom postojanja put me doveo na Radionice s anđelima spisateljice, prevoditeljice i pjesnikinje Zdenke Andrijić. Prvi susret dogodio se u nedjelju 10.rujna 2006. Svih ovih godina druženja s anđelima, tim predivnim duhovnim bićima, neobične su se zgode događale u mom životu. Danas anđele još uvijek ne vidim, ali ih čujem i svakodnevno molim za zaštitu. Anđeli su ti koji su me doveli i do Rekonektivnog iscjeljivanja Erica Pearla. Postala sam praktičar Rekonektivnog iscjeljivanja i Rekonekcije - pojasnila je Saucha. Jedna od njezinih klijentica bila je i pjevačica Ivana Plechinger koja je seansom oduševljena te ju je preporučila svima. Inače, rekonektivno iscjeljivanje je oblik iscjeljivanja koji se po prvi put pojavljuje ranih 90-ih godina, a njezin začetnik je kiropraktičar Eric Pearl. U fokusu je ponovno povezivanje sa svemirom tako što nas on ponovno spaja sa suštinom našeg bića.

Podsjetimo, Saucha je godinama bila zaštitno lice 'Vijesti iz kulture', a izmjene koje su se dogodile u jesenskoj shemi i dolazak nove voditeljice i nju su samu iznenadile. - Kada sam u četvrtak 17. rujna odradila Vijesti iz kulture, nisam znala da će mi to biti zadnje ovakvo pojavljivanje na ekranu u 37 godina dugoj HTV karijeri. U petak sam doznala da ViK više ne vodim jer žele mlade ljude na ekranu! Sve je to 'novo normalno' jer imam do mirovine još 14 mjeseci!" napisala je tada bivša voditeljica koja je u redakciji kulture na HTV-u od 2011. godine.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

Avatar drug Joža
drug Joža
18:57 19.11.2020.

U životu je najvažnije i najteže biti "čovjek", što njezini šefovi definitivno nisu. Ali ništa novoga za HTV glavešine.

TE
texas
20:59 19.11.2020.

Praznovjerje, put u pakao širokom stazom. Ljudi, nemoj te tom stazom ići, radije idite uskom i teškom stazom.!!!!

Avatar Čaruga
Čaruga
00:24 20.11.2020.

Koji ste vi ološ, opalili ste joj bas lijepu reklamu. Kako je lijepo kada ruka ruku miluje. Šta to ne uradite nekom jadnom obrtniku? Gamad na kvadrat.