povrijeđen?

Bivši dečko preko suda traži od Shakire sto milijuna dolara

Foto: Pixsell
Bivši dečko preko suda traži od Shakire sto milijuna dolara
04.12.2012.
u 12:10
Antonio tvrdi da je zaslužan za Skahirinu multimilijunsku zaradu koju je ostvarila tijeko glazbene karijere. Šuška se i da je slomljeno srce razlog zbog kojeg tuži latino zvijezdu. Naime, par je prekinuo lani nakon deset godina veze
Pogledaj originalni članak

Bivši Shakirin dečko Antonio de La Rua tuži pjevačicu za sto milijuna dolara zbog navodnog kršenja usmenog dogovora prema kojemu je kolumbijska zvijezda čovjeku koji tvrdi da je zaslužan za njen uspjeh, trebala isplaćivati postotak od zarade.

Zbrojivši sva "prošla i buduća" dugovanja de la Rua je došao od cifre od vrtoglavih sto milijuna dolara koje od bivše potražuje preko suda.

Antonio tvrdi da je zaslužan za Shakirinu multimilijunsku zaradu koju je ostvarila tijekom glazbene karijere. Šuška se da je i slomljeno srce razlog zbog kojeg tuži latino zvijezdu. Naime, par je prekinuo lani nakon deset godina veze, a pjevačica već čeka dijete s novim dečkom, nogometašem Gerardom Piqueom.

Ne postoji pisani dokument koji bi potvrdio sve što tužitelj govori, pa bi to moglo predstavljati zapreku u dobivanju tužbe. Antonio je i sam priznao da nisu potpisali ugovor, ali da su imali usmeni dogovor. Koliko će to vrijediti na sudu, saznat ćemo uskoro, ali možemo pretpostaviti da će tužba biti – odbijena.

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MA
makabej
19:29 04.12.2012.

dakle čitam i čitam i na kraju pročitam, da sam i ja mogao tužiti Obamu jer mi nije dobro u Hrvatskoj a obećao je pomoći Hrvatima sa 100 000 000 000 dolara mjesečno sljedeće 4 godine.... tako smo se dogovorili usmeno, ali mislim da će to na sudu biti odbijeno...

Još iz rubrike Showbiz