život na vagi

Miro se suočio s teškom dijagnozom, u showu je skinuo 42 kg, a sada otkriva: 'Jedini sam kandidat kojem je ovo uspjelo'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: Instagram
Foto: RTL
02.11.2022.
u 21:30
Miro Bajlo nakon što je u emisiji izgubio čak 42 kilograma pohvalio se da je istrčao polumaraton.
Pogledaj originalni članak

Nekadašnji kandidat showa 'Život na vagi' Miro Bajlo u intervjuu je otkrio da je postigao nešto što nije niti jedan sudionik ovog showa prije njega. Naime, Zadranin je nakon showa zadržao dobre navike te se počeo baviti trčanjem, a potom se uputio i na jedno natjecanje. Radi se o maratonu.

- Prvi polumaraton istrčao sam 23. listopada. Jedini sam kandidat 'Života na vagi' kojem je to uspjelo. Pripremao me prijatelj i trener trčanja Ivan Tuta i na tome sam mu jako zahvalan. Preko ljeta sam tri puta tjedno bio u 'Školi trčanja Zadar', a početkom rujna sam dobio tjedni program kojeg sam uredno odrađivao. Tijekom polumaratona vladala je takva euforija u Ljubljani da je to ono što te drži cijelo vrijeme. Jednostavno cijeli grad živi za ljubljanski maraton, a ako nemaš motivaciju ili posustaneš, ljudi te guraju naprijed. Imao sam neke male krize na 18. kilometru. Nekoliko kilometara prije naletio sam na ekipu koja je išla na maraton dug 42.2 kilometra, koja me prepoznala iz emisije i onda je krenulo: ‘hajdemo, možeš ti to’. Prije same utrke dobio sam puno poruka podrške od prijatelja i kuma Bare, Marka i trenera Marija Mlinarića i ostalih prijatelja... – ispričao je Bajlo za RTL.hr.

Otkrio je kako je s nekim kandidatima postao jako dobar prijatelj te čak i kum, a istaknuo je i da mu je najveća motivacija za ovaj pothvat bila biti zdraviji i dobro se osjećati.

Podsjetimo, Miro je u showu izgubio čak 42 kilograma, a nakon ispadanja učlanio se u Triatlon klub Zadar te je tako sport postao dio njegova života. Dodajmo da je Bajlo prije showa imao i zdravstvenih poteškoća koje su se sada smanjile, a prebolio je i plućnu emboliju.

VIDEO Anđa Marić prošetala pistom nakon dugo vremena

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.