oglasio se o tvrdnjama

Bivši suprug Anđelke Prpić komentirao situaciju oko njene navodne trudnoće: Mogu im biti kum i može uzeti moje prezime

Foto: Instagram/Wanda Nara
Anđelka Prpić
Foto: Instagram
Anđelka Prpić
Foto: Instagram
Anđelka Prpić
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
Anđelka Prpić
Foto: Instagram
Anđelka Prpić
Foto: Instagram
Anđelka Prpić
Foto: Instagram
Anđelka Prpić
Foto: reuters
Foto: instagram
27.12.2022.
u 12:00
Nakon što su mediji u Srbiji objavili priču kako glumica Anđelka Prpić navodno čeka dijete sa muškarcem koji je bio prijatelj njenog bivše supruga Darija, on se oglasio za medije i prokomentirao situaciju.
Pogledaj originalni članak

Mediji u Srbiji donose informaciju kako je glumica Anđelka Prpić, koju naši gledatelji pamte po ulozi u humorističnoj seriji "Andrija i Anđelka" drugi put trudna. Blic piše kako je glumica trudna s najboljim prijateljem svog bivšeg supruga Darija Prpića s kojime je bila devet godina u braku te imaju sina Jakšu. 

Ovaj medij doznaje kako je navodno glumica u vezi s muškarcem koji je prijatelj njezinog bivšeg supruga još od školskih dana. Taj prijatelj je prije nekoliko mjeseci, piše Blic, prekinuo 11-godišnju vezu i zbližio se navodno s Anđelkom Prpić. Kada su za komentar ove situacije novinari zamolili Darija Prpića, on im je rekao: Čuo sam, ali zaista ne želim to komentirati, a ni Anđelka Prpić nije bila raspoložena za razgovor. Ipak, sada je odlučio dati izjavu za tamošnje medije. 

- Želim im svu sreću! Ako se budu vjenčali, mogu im biti i kum. Čak i ako Marko bude htio uzeti moje prezime, nemam ništa protiv - rekao je. 

Podsjetimo, Anđelka se od Darija se rastala prije dvije godine, a o tome u kakvim su odnosima ostali nakon braka pričala je u jednom intervju u kojem je rekla i kako se nije htjela osvrtati na brojne laži koje su objavljene kada se doznalo za njezin razvod.

- Kada smo bivši suprug i ja shvatili da je to kraj, sjeli smo s njim i sve mu objasnili. Naravno, u okvirima koliko jedan sedmogodišnjak može razumjeti. Jakša je razumno dijete, a i mi smo se rastali civilizirano, tako da nije bilo velikih problema. Važno mi je bilo i da se posavjetujemo s dječjim psihologom kako bi sve prošlo što bezbolnije. - rekla je prije godinu dana u intervju za Gloriju.

VIDEO Massimo je nanizao brojne hitove, a sve je počelo idejom Siniše Škarice koja ga je dovela do vrha top lista

 

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
13:11 27.12.2022.

Kaj se mi nismo odvojili od te vukoje,,ne, di se melju fajšmašinama, je..u ko koga i gdje stigne, rešetaju na ulicama, imaju više poginulih na ulici nego u ratu.

PG
Paulie_Gualtieri
12:50 27.12.2022.

Pa ovoj u očima vidiš da voli, da voli...