Promo

Bliži se finale iseljeničkog showa "Croation Sensation"

Bliži se finale iseljeničkog showa "Croation Sensation"
VL
Autor
PR Članak
03.06.2013.
u 09:29
Nastupit će i šest finalista pjevačkog casting-showa: Angelina Tavra i Sandra Klarić iz Münchena, Daniel Stenta iz Pforzheima, Karolina Kovač iz Stuttgarta, Nicole Jukić iz Kassela i Ana Badrov iz Basela.
Pogledaj originalni članak

Bliži se veliko finale popularnog iseljeničkog glazbenog showa \"Croation Sensation\", koje će se održati u subotu 15.06., u diskoteki \"Flash\", u Pfozheimu pored Stuttgarta. Organizatori najavljuju vrhunski provod i party do ranih jutarnjih sati, a svojim koncertima će publiku zapaliti Danijela Martinović, grupa \"Connect\" TAZ Soldo, Romano Sole i DJDonDeluxe, uz plesne točke svjetski poznatog koreografa Roya Douana i ženske plesne skupine \"Hypnotic\" iz Zagreba.

Nastupit će i šest finalista pjevačkog casting-showa: Angelina Tavra i Sandra Klarić iz Münchena, Daniel Stenta iz Pforzheima, Karolina Kovač iz Stuttgarta, Nicole Jukić iz Kassela i Ana Badrov iz Basela. Oni su svojom odličnom izvedbom u polufinalima zaslužili nastupiti na velikoj finalnoj pozornici, a onaj koji u finalu osvoji najviše glasova publike i stručnog žirija, postat će \"Croation Sensation 2013\" i dobiti vrijednu nagradu besplatnog komponiranja, snimanja i produkcije tri glazbena singla, u profesionalnom glazbenom studiju.

Mogućnost osvajanja vrijednih nagrada i ljetovanja u Hrvatskoj imaju i svi gosti s kupljenom ulaznicom, koji će sudjelovati u nagradnoj igri sponzora showa \"Croation Sensation\". Nemojte propustiti ovu nezaboravnu noć u hrvatskoj dijaspori i osigurajte što prije svoju jeftiniju ulaznicu (u pretprodaji karta košta 17€, a na blagajni 15.06. će koštati 20€).

Za rezervaciju karata, stolova i VIP loža, možete svakim danom nazvati slijedeće brojeve mobitela: 0157 82478161 ili 0170 5458713!

Vidimo se 15.06. u Pforzheimu - Vaš \"Croation Sensation Team\"!
 www.croationsensation.com

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr