NEZABORAVNA AVANTURA

Bloom je u Africi jednim pitanjem iznenadio mamu Maju: Nisam baš sigurna da je to OK

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
24.10.2024.
u 10:30
Maja je objavila nekoliko fotografija i snimki sa safarija iz posjeta nacionalnom parku Serengeti, a u safariju je najviše uživao maleni Bloom.
Pogledaj originalni članak

Na veliku obiteljsku avanturu u Afriku uputila se pjevača Maja Šuput sa suprugom Nenadom i sinom Bloomom. Fotografije i snimke s ovog odmora pjevačica i članica žirija "Supertalenta" rado dijeli s brojnim obožavateljima na društvenim mrežama. Pokazala je kako je prva stanica njihovog puta bio Istanbul gdje su prenoćili.

- Moj mali mangup je spreman za novu veliku avanturu. Afrika here we come - napisala je Maja u objavi na Instagramu u kojoj joj Bloom pozira na slici. Prvo odredište im je bio Nairobi u Keniji, a potom su otputovali u Tanzaniju. Maja je objavila nekoliko fotografija i snimki sa safarija iz posjeta nacionalnom parku Serengeti. Maleni Bloom nije skrivao oduševljenje što uživo i tako blizu vidi lavove i majmune. Simpatični trogodišnjak zamolio je mamu da lavove povedu kući, a htio je nahraniti i majmune.

VEZANI ČLANCI

LJUBAV JE NA SELU

Vesna o svojim suzama i Željku: 'Iskrica nije bilo, on zapravo ništa ne želi'

"Rasplakala sam se jer su me Petra i Marija napadale i govorile su da se ja guram i želim biti dominantna. Krenem nešto raditi pa one dođu i miješaju se. Što prije mene ne krenu. Kažu da ja želim sve napraviti. Ne treba im nitko govoriti što da rade. Nisam dominantna, ustani, napravi, pospremi. Kad Vesna nešto kaže, onda Vesna ne valja. Želi biti dominantna i ne znam što", objasnila je

- Imam nešto za tebe - govorio je Bloom gledajući kroz prozor automobila. - Bloom, koga zoveš ti ljubavi? - pitala ga je Maja, a on joj odgovorio: Majmuna. Maja ga je pitala što bi dao majmunu, na što je Bloom pokazao na čokoladice u svojoj ruci.  - Čokoladu ćeš dati majmunu? Nisam sigurna baš da je to OK - upozorila je Maja Blooma. Baš poput Maje i maleni Bloom veliki je zaljubljenik u putovanja.

- Dok je Bloom bio još u trbuhu često smo pričali muž i ja kako bi bilo sjajno da nam dijete bude zaljubljenik u putovanja.  I zaista do sada je već bio na 2 prekooceanska putovanja, puno europskih i domaćih i stvarno bio savršen suputnik. Posljednjih 7 dana mu govorimo kako opet ide na put. I posljednjih 7 dana samo govori kako ide na put... doslovno od jutra do mraka. Dakle onaj tren kad je vidio aerodrom i shvatio da kreće dogodila se takva erupcija sreće i uzbuđenja kakva se vidi samo kod pravih putoholičara. Ima ona stara poslovica koja kaže da moraš paziti sto želiš jer bi ti se moglo i ostvariti. Bloom kreće u novu avanturu - napisala je Maja prošle godine na Instagramu kada je obitelj otputovala na godišnji odmor u Miami.

VIDEO Novi detalji svađe Sergeja Trifunovića i njegove supruge

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar Mudlin
Mudlin
14:10 24.10.2024.

Bu skoro koji dan bez šuputovanja? Prijovićanja, cebepinovanja, grofovanja....?

PA
Pahor
13:05 24.10.2024.

Ono kada te mater zbog vlastite promocije prodaje medijima. Strasno

AV
avangero
11:39 24.10.2024.

Simpatična djevojčica taj Blam