sve je nasmijala

Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer: Muž mi je rekao da izgledam kao Ivo Robić

Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Hrvatski hrvački savez
Foto: Instagram
Bojana Gregorić Vejzović
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV screenshot
Foto: Nova TV screenshot
Foto: Nova TV screenshot
Foto: Nova TV screenshot
30.07.2022.
u 08:00
Bojana je trenutno na odmoru na Pelješcu zbog čega nije bila u mogućnosti otići do svoga frizera, pa se sama primila frizerskog kista.
Pogledaj originalni članak

Glumica Bojana Gregorić Vejzović (50) na svojem je Instagram Storyju otkrila kako je sama bila svoj frizer. Naime, glumica se sama uhvatila bojanja kose, no to i nije bilo pretjerano uspješno što se nije ustručavala pokazati.

Bojana je trenutno na odmoru na Pelješcu zbog čega nije bila u mogućnosti otići do svoga frizera, pa se sama primila frizerskog kista. Svojim rezultatom nasmijala je prvenstveno svog supruga, glumca Enesa Vejzovića, koji joj se obratio kao 'gospođi Ivo Robić', a onda je rezultat svega pokazala i na Instagram Storyju.

- Sama sam pofarbala kosu... Enes Vejzović me pozdravio s: 'Dobar dan gđo. Ivo Robić'. - napisala je pored fotografije te dodala da je u tom bojanju boje bilo i po čelu. 

Foto: Instagram screenshot

Inače, Bojana često svoje pratitelje nasmije događajima iz svakodnevice o kojima se ne boji pričati na Instagramu gdje svi pokušavaju biti savršeni. Bojana objavljuje i fotografije na kojima pratitelje oduševljava svojom fantastičnom linijom. Nedavno je glumica pozirala nasmiješena na moru, dok su je prskali valovi, a na sebi je imala samo žuti, dvodijelni kupaći kostim i sunčane naočale. Glumica je uz fotku samo kratko napisala: 'Zagrljaj vala', a oduševljeni komentari i lajkovi pratitelja samo su se nizali.

VIDEO Jelena Rozga prvi put u životu koncert počinje u 4 ujutro: 'Treba i to jednom probati'

ni hvar ni dubrovnik

Hrvatski otočić je nova hit destinacija bogatih i slavnih: Evo zašto tamo dolaze Beyonce, P. Diddy, Chris Rock i mnogi drugi

– To su mjesta u kojima vrijedi "manje je više" i očito ljudi to prepoznaju. Tko god se iskrca kod nas kaže: 'Oh my god, what is this?' – govore naši sugovornici iz Vrnik Arts Cluba. Riječ je zapravo o staroj školi koja je niz godina bila zapuštena, a potom je preuređena u mjesto koje objedinjuje muzej, dva apartmana, umjetničku galeriju koja promovira djela mladih umjetnika i konobu s tradicionalnim jelima koja ima 40-ak sjedećih mjesta i na čijem je čelu chef Tomislav Marković.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

BR
brzizestok
10:24 30.07.2022.

Karijera joj je odavno u silaznoj putanji, sad je potrebno svakodnevno je forsirat u medijima

OL
Oliva01
15:53 30.07.2022.

Ako iritantnu dernjavu nazivamo glumom tja, možda joj frizeraj bude bolje išao. Sretno.

FR
Freudenreichova
10:46 30.07.2022.

Bojana, kak si ?