FOTKA IZ ČAKOVCA

Bora Čorba: U Hrvatskoj neću svirati dok me ne pozovu iz Vlade

Foto: ''
Bora Čorba: U Hrvatskoj neću svirati dok me ne pozovu iz Vlade
11.08.2013.
u 21:00
Vođa srpskog benda kaže da u našoj zemlji imaju puno obožavatelja, ali da će na njihov nastup ipak morati još čekati
Pogledaj originalni članak

Članovi benda Riblja čorba na svojoj Facebook stranici objavili su fotografiju iz Čakovca. Uz nju su napisali: \"Tko kaže da Čorba ne ide u Hrvatsku? Evo, danas u centru Čakovca.\"

Bora Đorđević, vođa benda, rekao nam je kako je u Hrvatsku došao na poziv prijatelja.

– Imali smo nastup u Sloveniji i nakon toga smo samo kratko svratili kod jednog našeg prijatelja. Imamo puno obožavatelja u Čakovcu, Varaždinu, Zagrebu, ali i u Rijeci i Splitu – kaže Bora i dodaje da ih Hrvati redovito zaustavljaju na ulici. Njihov dolazak u Čakovec opet je potaknuo priču o nastupu kultnog srpskog benda u Hrvatskoj. Bora je već prije kazao kako u Lijepo Našoj nema namjeru pjevati. I dalje ustraje na tome.

– Stalno pitaju kad ćemo nastupiti u Hrvatskoj.

Doći ćemo tek kada nas pozove netko iz hrvatske Vlade ili netko od visokih dužnosnika. Isto tako bismo došli i da nas pošalje u Hrvatsku netko od srpskih političara. Sve dok se to ne dogodi, mi u Hrvatskoj nećemo pjevati. To sam već davno rekao – kaže Bora.

– U vašu zemlju ne želim ući na mala vrata, nego na velika, kao predstavnik svoje zemlje i želim ponosno pokazati svoju tetovažu srpskog grba – nastavlja u žaru.

Bora je kazao i kako se članovi benda nisu dugo zadržali u Čakovcu jer su morali produžiti na nastup u Vojvodini, a uskoro će nastupiti i u Volgogradu. – Nastupit ćemo u povodu 70 godina od bitke za Staljingrad, bit će oko tristo tisuća ljudi, a doći će nas slušati i Vladimir Putin – kaže Bora.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.